Maşallah ne güzel Hayırlı olsun.benimde hayallerimde olan bi araba.güle güle binin
Maşallah ağız tadıyla binin inşallah fakat bence paçalık, bijon kapağı, ayna vizörü vs aracın safkan ruhunu baltalamış bence
Hayırlı uğurlu olsun, fotoğraflar için lens olarak 50mm veya 85mm 1.8 ile çok güzel fotoğraflar çıkartılabilir...
Maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız
Siz kavuşmuşsunuz ben ve benim gibi nice Ep hastaları da kavuşur inşallah, tekrardan maşallah![]()
BMW E90 320d LCI
Maşallah araç size geçtikten sonrada baya gelmiş kendine.yalnız benim gözümü tırmalayan bir farlar soluk geldi o,ikinciside lipi değişebilirsiniz belki.Onun haricinde maşallahı var güle güle kullanın![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
MaşAllah benimde hayalimdir type-r ama maalesef aile büyüklerinin bu tarz spor arabalara müsade etmediği için sadece hayalevlenince artık
güzel günlerde kullanmak nasip olsun maşAllah
.
İnşallah sizede nasip olur çok teşekkür ederim.
teşekkür ederimm
Amin inşallah sagolasınn
teşekkür ediyorum valla fotograf işinden pek anlamam bir tanıdık çekti oyuzden yorum yapamıcam)
Amin Allah hepimizi korusun
İnşallah dostum gerçekten hastası olanlar tez zamanda sahip olur inşallah
aynen dostum haklısın ya orjinal farları 1.700tl serviste sadece bende kurtarmaya calıstım ama olmadı sıfır alıcaz mecbursagolasın
İnşallah tez zamanda
İnşallah sizede nasip olur.
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
teşekkür ederimm
amin inşallah
Allah razı olsun can kardeşim) adamsın geçmişteki hayallerimiz gibi inşallah ikinci mugen ep3'te sana
Amin abi Allah razı olsun.
teşekkürler elimizden geldiğince işte
İnşallah Kardeşimmm kazasız belasız bineriz.Ateş etmeye devam
Amin inşallah.
teşekkür ederimmm
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
Hayalinize kavuşmanız çok güzel. İyi günlerde kullanın aracın Maşallahı var kazasız belasız..
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
maşallah bıkon kapağı ve ayna vızörler arabanın asilliğini bozmuş gerı kalan hersey güzel araba temız kazasız belasız
Maşallah cok guzel olmuş. makyajsızların farlarının ıcı bırde normal grı olan var bence onlardan almalısın cok daha yakısıklı duruyoru o farlar. normal grı dedıgım yıner hyper black gıbı dıım
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Herşey güzel maşallah fakat ön farlarda sanki solma var aracın tüm diriliğini gölgeliyor ona bi el atılmalı bence maşallah aracınıza
Ati maşallah aracın çok güzel..Ben gördüğümde tamamen stoktu herhalde..
Senin elinde kendine gelmiş..Kazasiz,belasiz kullan![]()
Kocaman maşallah, hayale kavuşmak güzel
ps : fotoları keşke o kadar kötü shoplamasaymış dedim yapan arkadaş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)