InsAllah kardesim
InsAllah kardesim
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
ustam ben yanlış hatırlamıyorsam würth yada bernerde bir ürün vardı onunla temizledikten sonra muqiars torpido kremiyle parlattım güzel olmuştu.ama würth ürünü aklıma gelmedi istesinde istediğini bulabilirsin.
Bugün bütün plastik aksamlar tamamen yıkandı, presto marka plastik boyası ile boyayacağım hepsini scothbright ile zımpara yaptıktan sonra bu yönde karar aldım.
Boya fotoğraflarını paylaşırım yakın zamanda inşaallah.
Teşekkürler kardeşim önerin için
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ITR Yağ pompası geldi, yarın takılacak.
Yağ, yağ filtresi, yağ müşürü, devirdaim değişti, antifriz konuldu.
Vtec Selenoid conta seti ve fren balatalarımı değiştikten sonra bakımla ilgili bir eksiğim kalmayacak.
Bunlardan sonra ki iş Prelude Gen5 jantları için flanş ve lastik alıp, 5cmlik spor yay almak. Bunların da acelesi yok yaza doğru halledicem.
Plastik parça boya işini halledemedim daha, onuda bu hafta sonu halledicem.
İNŞAALLAH
![]()
OEM Prelude Gen5 jantlarım geldi.
Oem VTi jantlarımı satınca geçici olarak sac jant taktım ve evvelsi gün arkadaşımın dükkanında bu kapakları gördüm(kendisi jant lastikçi), direk el koydum ve taktımbulunmaz, güzel bir ürün kendisi. OEM Honda kapaklar farklı bir hava kattı
Bu arada İTR pompamız vs takıldı, bujileri de değiştim. Kıllık işte, bakım yapılı arabaya yeniden bakım yaptım
Koltuklarımı da söktüm. İnşaallah detaylı temizliğin ve plastik aksam boya işinin fotoğrafları ile devam edeceğiz önümüzdeki günlerde.
Güzel duruyor maşallah kazasız belasız
EVOLUTION X
Hepinize teşekkür ediyorum. Jant meselesi zevk meselesi tabi. Ama ek kasaya ne yaparsan yaş yakışıyor benceki zaten gen5 jantları ile nokta atışı yaptığımı düşünüyorum.
Allah razı olsun kardeşim, amin.
Hepimize zevkle kazasız belasız sürüşler inşaallah.
Tabi zevk beğeni meselesi...Lakin birde araç üzerinde görmek lazım...[Prelude jantları]...
Hayırlı olsun ayrıca Alican....
maşallah prelude jantlarıyla daha da güzel olacaktır. Trimler içinse ben de komple söktüm şu an temizlemekle meşgulüm eğer başlamadıysanız atas vinet le temizleyip koruyucu olarak da plak2 uyguluyorum memnununm fazla maliyetli de degil.
Demir abi tesekkur ederim. Önceki sayfalarda jant uygulanmış sedan var nasıl durduğu hakkında sana fikir verebilir.
Erh@ ben temizlik işlerini bitirdim. Boya işini halledecegim inşaallah bugün. Fotoğrafları paylaşırim Allah'in izniyle bugün akşama doğru. Teşekkürler iyi dileklerin için
%100 fark
Maşallah çok içime sindi.
Sonradan boyanılan bir parça ve orjinal çıkış hali kadar dayanımı olmayacaktır dikkatsiz kullanımda plastik ürünlerin boya tutması konusundaki acizliğini biliyoruz *****.
Bu dayanımı sağlamak için dikkatli kullanmak gerek.
Başka hiçbirşeye ihtiyaç yok.
Biz otomobil severler olarakta dikkat etmenin dibini gördüğümüzden dolayı, rahatça yapabilirsiniz arkadaşlar çekinmeyin
Amatör şekilde(kompresör makinası olmadan) yapılacak güzel bir uygulama.
İçinin bitmiş, toplanmış fotoğraflarını inşaallah yarın atacağım.
![]()
Çok güzel kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle..
Selçuk abi taktım araca parçaları. Fark inanılmaz tabi fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi ama takılı haldeyken görmek.... Tarifsiz bir zevk![]()
Maşaallah facebookdanda takip ediyorum gerçek bi vti sahibinin arabasına davranması gerektiği gibi davranıyosunuz
Kuru Power
Dr.Ecu
Gun Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)