renk ve jantlar çok güzel, maşallah kazasız, belasız güzel günlerde!![]()
renk ve jantlar çok güzel, maşallah kazasız, belasız güzel günlerde!![]()
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
mşllh. çok güzel duruyor. bu aralar benimde ilgimi çekmeye başladı beetle lar ama hangi modeli daha çok tutuluyor bilemiyorum
1,4tsi mi
1,6tdi mi
bakınmalıyım karar veremedim. kronik vs. sorunları varmı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
benim aracım 1.4tsi 160hp
bundan önceki aracım 1.6 dizeliydi bana yetersiz geldi, yakıt benim için sorun olmadığı için satıp performans açısından 1.4 aldım
eğer ekonomik açıdan düşünüyorsanız 1.6tdi alın cidden az yakıyor 1depo benzin ile 800-900 km şehir içinde rahatlıkla görebilirsiniz
1.4 en fazla 600km gördüm 1 depo ile , yalnız 1.6tdileri artık üretilmiyor kronik soruna gelirsek dsg sorun yaratabiliyor coupelerde krenik olan cam düşmesi sorunu beetlede var birde kontak kitlenebiliyor aslında bu 3 sorunda vw nin genel sorunu , bunlar benim başıma gelmedi aracın maşaallahı var rutin 15k bakımı harici servise gitmedim, eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle 1.4tsi tavsiye ederim 160hp olması inanın çok büyük sürüş keyfi veriyor , yine aklınıza takılan şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
ege turu yapılacaksa izmire geldiğinizde benim de haberim olsun, sarışınla tanışmak isterim![]()
imza: beyaz beetle'lı prens![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Fatih Masallah hacım aracına iyi bakiyorsun kendine baktırıyor kerata![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Arkadaşlar konuya ufak bir detailing güncellemesi çekeyim ;
Bayram tatili öncesi ;
Detailworks'te detaylı iç dış ve motor temizliğimiz yapıldı dışında demir tozu kılcal çizikler vardı onlardan kurtulduk
Emre kardeşim sağolsun çok ilgilendi ellerine emeğine sağlık Berkay kardeşimede yardımları için ayrıca tesekkür ediyorum
Tam istediğim gibi oldu,araç resmen yanıyor ilk zamanlardaki rengi yerine geldi diyebilirim , fotolar screen shot'dır kalitesi biraz düşük olabilir
vakit ayırıp okuduğunuz için tesekkürler![]()
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
Kazasız belasız güzel
EVOLUTION X
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)