Sonunda buldun istediğin gibi bir araç.Allah gönlüne göre verdi,kazasız belasız sürüşler
çok ama çok teşekkür ederim gerçekten gönülme göre verdi Allah'ım şükürler olsunyardımlarınıza minnettarım.
amin cemil cümlemize kaza bela vermesin gözbebeklerimiz gibiler. çok sağolun
inşallah arıyorum bir tane buldum kısmet olursa alacağım.çok teşekkür ederim tabiki çok yorumun oldu başını şişirdiklerimin başında geliyorsun sende
![]()
çok teşekkür ediyorum üstadım. inşallah en kısa zamanda şubattan sonra contentinal 5 düşünüyorum 4 adet. idarelik kalsın 2 ay sonra inşallah değiştireceğim çünkü çevirirken direksiyonu ses yapıyor lastikler tutuşuda zayıflamış hissettiriyor.
beygircik 125 152nm arkadaşımızında dediği gibi![]()
kıyamet kopacaktır belkide fiyatını duyunca fakat duble teyp warex orijinallik ve ufak tefek extralar bagaj ve paspas havuzları ışıklı kapı eşikleri herşeyin kayıtlı olmalarından dolayı 56 bin TL ye mal oldu bana. fiyat abartılı gelebilir ama eminim 2016 da bu fiyatada bulamayacağız.
çok teşekkür ederüm üstadım çok sağolun
Bir maşallahta benden.
Beyaz-elegance-otomatik deyince civic başka bir anlam kazanıyor.
Maşallah, güle güle kullanın.
Tavsiyem lastikleri en kısa zamanda GoodYear Efficent Grip ile değiştirin, farka inanamayacaksınız.
Araç hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız tadını ala ala kullanırsınız inşallah. 2009 da aldığımız vtec2 geldi aklıma beyaz 40.000 de aynı orijinallikteydi.
Fiyatıyla ilgili yorumlara kulak asmamanızı tavsiye ederim, ne kadar gittiği belli bir araç evet, turbolar kadar önü açık değil 2-3 bin harcayayım uçsun diye bir şans sunmuyor vs vs. Ama düşük km böyle güzel bir civic'te yaşanacak huzur, Çin'e kara yoluyla kontak kapatmadan gitsem gider geri gelir güvenini vermesi çoğu araçta bulunamayan bir özellik.
Lastik konusunda 205-55 16 ebatta Michelin primacy sonrası Efficientgrip Perfomance a geçiş yaptım Peugeot 307de. Hissedilir şekilde yakıt ekonomisi, ıslakta kuruda tutuşta ve frende iyileşme oldu.
EGP çok da hafif bir lastik, Continental yada muadillerine göre lastik başına 1 kg civarı hafif olması lazım.
Düşünmeden alabilirsiniz.
-Fırat
makyajlı beyaz fd6 olabilecek en iyi kombinasyonmaşallah Allah kaza bela vermesin. golfle kıyaslayabilir misiniz artıları eksileri merak ediyorum?
çok teşekkür ediyorum yorumlar için gerçektende turbo kadar önü açık değil ama standart bir golf 7 122 liği yer diye düşünüyorum denemek isterdim şahsen. bizim toplumda bir ön yargı var hep michelin brigstone ve zorda olsa contentinal girdi hayatımıza . daha önceden lassa kullandım memnun kalmadım prelli p zero kullandım berbattı. michelin kullandım yumuşak ama traktör lastiği gibi şekilsizdi. brigstodan memnundum ama sesliydi. contentinal denemedim hiç birde bu goodyearı. kısmet olursa o anki şartlara bakarak 2 sinden birini alacağım
çok teşekkür ediyorum cümlemize kaza bela vermesin.+ - olarak. golften daha çok sesi içeri alıyor. hızlanması onun kadar iyi ondan daha konforlu diyebilirim. yakıt olarak anlatılmaz yaşanır35-50 kuruş arası nerde 20-30 kuruş arası nerde. iç kalitesi iyi fakat golf kadar iyi değil. genişlik olarak golften geniş gibi geldi. genel olarak aynı diyebilirim. ama fiyat ve kalite olarak 56 ya honda mı 70 e golf 7 mi derseniz tabikide hondayı seçerim. golften sonra binebileceğim en iyi arabaydı bu fiyatlara o yüzden tercih ettim hiç memnuniyetsizlik yaşamadım
Masallah kazasız belasız kullanmanız dileğimle.Çiçek gibi duruyor araçmanueli test etme imkanım olmuştu 125 beygir olmasına rağmen gayet tatminkar bir performans veriyordu sürücüye.
Güncel kasadan daha güzel bence, maşallah![]()
Maşallah çiçek gibi kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Bir vti bir de fd6 bambaşka gönlümde.
çok teşekkür ederim gerçekten güzelmiş dedikleri kadar maşallah.
aynen aynı fiyata güncel kasada vardı ama içime sinmedi bir türlü eminim belki daha teknolojiktir ama gözüme hoş gelmiyor.
çok teşekkür ederim abicim cümlemizin gönlüne göre verir inşallah. yardımlarınıza minnettarım
çok teşekkürler sağolun.
vti denemedim biraz model fiyat ilişkisinden dolayı ama fd6 beğenmezdim gerçekten ama yanlış yapmışım farklıymış gerçektende.helede f1 deki zevk bambaşka.
çok teşekkür ederiyorum sağolasın
Golf 122 hp ile Honda Civic 125hp vtec Fd6 kullanmış biri olarak ikiside rahat ve branşında çok iyi araçlar....
Ama Golf'ün turbo olması ve dsg bariz performansta önde çıkarıyor.Özellikle kalkış değilde roll'de Honda'nın işi zor....
Ayrıca ikiside benzinde Honda 3lt fazla yakıyor.
İç genişlik ve bağaj'da Honda bariz üstün...
Fiyatta Honda'nın yaşı ve özellikleri aynı olduğunda Golf'te 56'ya bulunabiliyor.İyi araştırılırsa tabii...
Tüp takılabilmesi Honda'nın en büyük artısı....
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
golfe de bineceksen sanruuflusuna bineceksin be usta. manuelin şansı yok gibi geliyor ama dsg evet hızlı vites atıyor. turbo basınca yakan araç motoru olduğundan sakin kullanımda ekonomik olabiliyor ama can sıkıcı bir hal alıyorgenişlik evet honda çok üstün. golf 1.4tsi leri 64 den aşağı eli yüzü düzgün çok yok. tüp elbetteki bambaşka bir olay seveni çok fazla. gerçektende kaliteli kitler ile araçta sıkıntı çıkarmıyor. montaj ve ayar ustası önemli. ama genel olarak golfe o fiyat vereceğime birdahaki sefere honda civiğin yeni kasasını almaya çalışıyorum gün yüzüne çıktıktan sonra tabiki görmek gerek önce
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)