User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: 2010 Fd6 F1 Elegans - Êxelance

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda bahsedilen altını vurma durumuna ben hiç denk gelmedim ki arabada 5cm Eibach yay ve 4kişi+bagaj olarak düşündüğümde . Tabiki otobanda ve şehirler arası yollar için konuşuyorum. Salınımlarda dolayı bu halde bile altını vurmuşluğum olmadı. Ama tabiki emsal kasa arabalara göre civic bu kasası yük yüklendiğinde yere yakınlaşması daha fazla.

Ayrıca hayırlısı olsun Simotanız. aracınız motor ışığı yaktı mı acaba ? ve ben bu filtrenin o kadar verimli çalıştığını düşünmüyorum açıkçası çünkü motor iç sıcaklıgını net bir şekilde alıyor. Ancak orjinal filtrenin alttan gelen parçasını kullanarak hava verilirse daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Acaba siz alttan gelen parçayıda çıkardınız mı orjinal filtreyi çıkarırken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetmalcok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda bahsedilen altını vurma durumuna ben hiç denk gelmedim ki arabada 5cm Eibach yay ve 4kişi+bagaj olarak düşündüğümde . Tabiki otobanda ve şehirler arası yollar için konuşuyorum. Salınımlarda dolayı bu halde bile altını vurmuşluğum olmadı. Ama tabiki emsal kasa arabalara göre civic bu kasası yük yüklendiğinde yere yakınlaşması daha fazla.

Ayrıca hayırlısı olsun Simotanız. aracınız motor ışığı yaktı mı acaba ? ve ben bu filtrenin o kadar verimli çalıştığını düşünmüyorum açıkçası çünkü motor iç sıcaklıgını net bir şekilde alıyor. Ancak orjinal filtrenin alttan gelen parçasını kullanarak hava verilirse daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Acaba siz alttan gelen parçayıda çıkardınız mı orjinal filtreyi çıkarırken?
    alttaki parçayı çıkarmadım sallanmasın diye altında bıraktım malesef oluru bu başka yolu yok çünkü yer yok motorda heryer dolu. el girecek yerler bile çok az. arıza ışığı yakmadık dip gaz yapınca yanıp hemen sönüyor anlık yani. sesi için aldım çok memnunum araç evrim geçirmiş gibi ses veriyor ve gaz tepkimesinde iyileşme oldu gerçektende.

Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rabbim kaza bela vermesin... çok temiz ve diri bir araç...
    çok teşekkür ederim rabbim olmayanada versin

Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız sürüşler dilerim
    amin cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip olsun teşekkür ederim

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah hayırlı uğurlu etsin, kazadan beladan korusun. Maşallah; sınıfıyla, kmsiyle, rengiyle iyisi denk gelmiş. Eee şimdi ne diyosun ağırlığı ve vitesi ile ilgili söylediklerime ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah hayırlı uğurlu etsin, kazadan beladan korusun. Maşallah; sınıfıyla, kmsiyle, rengiyle iyisi denk gelmiş. Eee şimdi ne diyosun ağırlığı ve vitesi ile ilgili söylediklerime ?
    abicim teşekkür ederim. evet ağır vites değiştirmesi vs. uzuyor araç basınca fakat şehir içi ağır kaçıyor. basacaksan f1 tadı süper dip gazda kasayı kaldırıyor ciddi anlamda. fakat araç ağır ama yol tutuşunu beğendim konforu güzel. hatta bu kadar konforlu olacağı aklıma gelmedi. yakıt gayet iyi şehir içi 37 litreye 300 km gidiyor. şehir dışı 37 litre 475 km gidiyor şaşırtıcı fark var arada. fiyatı 2,11 burada. lastikleri değiştirdim az önce michelin cros climate taktım pamuk gibi oldu araba. gerçekten yardımlarınız için teşekkür ederim çok beğendim iyiki otomatik almışım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi, tavsiye eden biri olarak sevindim memnun kalmana. Bu arada Cros Climate 'de çok iyi bir tercih olmuş. Allah tekerine taş değidirmesin. 225 40 18 i yok Cros Climate in, olsa ben de hiç düşünmeden alacağım da !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi, tavsiye eden biri olarak sevindim memnun kalmana. Bu arada Cros Climate 'de çok iyi bir tercih olmuş. Allah tekerine taş değidirmesin. 225 40 18 i yok Cros Climate in, olsa ben de hiç düşünmeden alacağım da !
    aynen çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. yoksa manuel alacaktım eminim ondanda memnun kalırdım ama otomatik zevki süpermiş gerçektende. lastikte süper çıktı daha 2 km sürdüm direksiyon felaket yumuşadı ve ses felaket azaldı eski lastikler daha ilk lastikleriydi sertleşmişdi abs devreye sokuyordu kurtulduk şükür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski lastikler daha ilk lastikleriydi sertleşmişdi abs devreye sokuyordu kurtulduk şükür.
    İyi etmişsin kardeşim. İlk ve tek kazamın %100 sebebi lastiklerdi, ilk postlarda da üzerinde fabrikadan takılan lastik duruyor dediğinde hemen uyarmak istemiştim, yenilediğini görünce sevindim. Tekrardan hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi etmişsin kardeşim. İlk ve tek kazamın %100 sebebi lastiklerdi, ilk postlarda da üzerinde fabrikadan takılan lastik duruyor dediğinde hemen uyarmak istemiştim, yenilediğini görünce sevindim. Tekrardan hayırlı olsun.
    çok teşekkür ederim. gerçekten iyikide değiştirmişim aklımı kurcalıyordu önümde phorshe cayman gidiyordu frene bastım az daha girecektim lastik tutmadı abs girdi devreye şimdi daha güvenliyiz. 1000 tl için canımızdan ve malımızdan olmayalım dedik değiştirdik mutluyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve vurucu hamle gelsin ses sistemi aşamasına geçtim donatıyorum arabayı yetti gayrı bu kadar sessiz dolaştığımız orijinallerin cansız çalması canıma tak etti

focal krx3 ve kasnakları
    focal 4160 sterio anfi
    focal er5 rca kablo ve stinger kablo
    focal bam xxxl ses yalıtım malzemesi kapıda litreli kabin görevi görsün diye.
    ana ünite orijinal daha sonrasında audison bitone yada bitplayhd takmayı düşünüyorum duruma göre.

YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun bir aradan sonra güncelleyelim.

Sistemimiz yüklendi daha geliştirmeleri olacak ileriki zamanda. mükemmel bir sese sahibiz artık focal kalitesiyle ve yalıtım haliyle çehresini değiştirdi sesin.
    daha sonrasında ayna altlarımıza led montajı yaptık mükemmel hava kattı
    kapı altına Honda logomuzu orijinal yuvasına delmeden oturttuk oda mükemmel oldu ufak dokunuşlara devam
    uzunlara şimşek ampül kattım ve parklar ve iç aksam komple led lambalarla değişti sarıdan eser yok artık.

şimdilik bu kadar devamı ilerleyen zamanlarda inşallah yaza

Bu işlemlerde bana yardımlarını esirgemeyen OKAN kuzenime çok teşekkür ederim. Oto elektrikte adanada bir numaradır benim için. Elinden birşey kaçmaz

YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah ses sistemi keyiflendirmiştir.

Ayna altı led olayını daha hafif bir ışık verecek şekilde ben de düşünüyorum. Uygulamadan bahsedebilir misiniz?
    Bir de uzunlar için kullandığınız ampül nedir? onu da uzun zamandır uygulamak istiyorum ama ampül bakmadım hala

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ses sistemi keyiflendirmiştir.

Ayna altı led olayını daha hafif bir ışık verecek şekilde ben de düşünüyorum. Uygulamadan bahsedebilir misiniz?
    Bir de uzunlar için kullandığınız ampül nedir? onu da uzun zamandır uygulamak istiyorum ama ampül bakmadım hala
    uzunlar için kullandığım h3 yada h11 di tam çıkaramadım şuan. ayna altı ledi kablo yardımıyla tavan ledine + aldım ve altını delip montajladım. kumandayla açığ kapatınca ledlerde devreye giriyor. yada içindeyken arabanın tavan lambasını açınca da ledler devreye giriyor çok güzel oldu tavsiye ederim.
    YamahA Xmax 250 ABS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)