evet son durum nedir var mı bir gelişme fotolu bi güncel görelim bence :D
Printable View
evet son durum nedir var mı bir gelişme fotolu bi güncel görelim bence :D
konu kapatılabilir.
Foto görelim Fotoo :)
Maşallah arabanız ve ona verdiğiniz emek çok güzel kazasız belasız binin. Bu benim görüşüm tabi ama eski jantları daha mı iyiydi acaba?
Maşallah. Aracı çok beğendim. Allah kaza bela vermesin.
kardeşim maşallah. Son halini fotoğrafla da görelim. Flashta yollarda artık cumartesi rodaj ayarım var sonrasında bir buluşma ayarlayalım çay çorba :)
konu kapatılabilir.
konu kapatılabilir.
maşallah kardeşim tekrardan güzel görünüyor alet... plakaya hastayım :)
jant rengi açık olsaymış olmazmış zaten renk tonu güzel olmuş :D
İyi olmuş iyi :) Kendine gelmiş makina..
Opel'de emme / emiş ile alakalı her yapılan işlem, beygir getirecektir. :) işlemler güzel...
arkadaş özetlemiş şirin bakışının gitmesi için 94 body malesef karaborsa ona diyecek yok bulursun illaki biniciysen bende kardeşim için bi "98 topluyorum biraz o biraz ben bişeyler çıkacak ortaya işlerin yoğunluğundan corci projesi epey yavaş ilerliyor bakalım hayırlısı kolay gele :)
konu kapatılabilir.
konu kapatılabilir.
sana bide racing pedal seti lazım kokpit için bu paspas rengi gri bir takım istiyor sanki :D
konu kapatılabilir.
Maşallah Ali daha da güzel olucak inşallah imkan varsa sparco vites topuzuna geçebilirsen hoş durur.
Alternatif
http://g1208.hizliresim.com/10/r/c5sn8.jpg
masallah guzel olmus :) yarın görucez inş :)
konu kapatılabilir.
konu kapatılabilir.
Araca bayildim dogrusu,cok temiz duruyor.
Bu gsilerin ciger sesine hastayim,su emmenin sesini duysak bir de ustad, nasil olur? :)
Iyi gunlerde kullanirsin insallah
araba cokmu yuksek banamı öyle gelıyor :D (kana girmece vol 1 )
air istiyorum diye bagrınıyor (vol 2 ) :D :D :D :D
Araba evrim geçirmiş Maşallah aynı yollardan geçiyorum şuan kozmetik kusurları fazla oyalıyor insanı bakalım nasipse olacak bitince bende paylaşacağım resimlerini :)
konu kapatılabilir.
Maşallaj jant rengi, basıklık çok güzel allah kaza bela vermesin kardeşim.
konu kapatılabilir.
Anadolu yakasındamısınız?
Sizinkine cok denk bir aracım var müsait olursanız denemek isterim :)
Kardeşim bi sorum olacak. Aracın fren kampanalarini sizmi maviye boyadiniz? Kendi aracimdada sarı renk ben bunları biraz daha orijinal görünmesi için gümüş griye boyamak istiyorum. Sprey mi kullansam daha iyi olur yoksa yüksek ısıya dayanıklı normal fırça ile uygulanan soba boyası ile mi boyamaliyim? Bu arada egzos son susturucuyuda griye boyamayı dusunuyorum.
maşşallah ali emeğine sağlık kardeşim mal ceviz
KK ya yazmak bugune nasipmis ali abi,kusura bakma :D bi masallah ta benden olsun,plakasi her nekadar KK da olsa araba diri duruyo. Kazasiz belasiz :D
konu kapatılabilir.
konu kapatılabilir.
Konuyu yeni gördüm. Maaşallah oldukça diri ve güzel duruyor. Satmaktan vazgeçmişsiniz.
Bende de 98 modeli var. iş güç durumlarını halledemezsem satıp askere gideceğim. İş mevzusu hallolursa araç bende kalacak o zaman konusunu açarım.
konu kapatılabilir.
konu kapatılabilir.
Maşallah kardeşim, çok güzel aracın. Spor direksiyonu tekrar tak derim :)
Paspasları da daha kaliteli ve kırmızı olanı ile değiştirirsen hem spor direksiyondaki yazı ile, hem (kadran çubukları, dörtlü tuşu vs.) araç içi kırmızı detaylarla daha iyi durur diye düşünüyorum.
konu kapatılabilir.