Konu kapatılabilir.
Konu kapatılabilir.
Konu AliGizda tarafından (31-01-2021 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
Allah kaza bela vermesin Mercedes başınızı çok agrıtabilirdi ve masrafı diğer arabalara göre ağır oluyor. Opel sizi pekte üzmezAllah içine sindirsin kardeşim
temizi nadir kaldı.. Zamanında çok aramıştım.. Maşallah kazasız belasız94 body + mantzel,chip diye liste gitmeli
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Hayırlısı olsun Maşallah...
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Bende uzun süredir 98 kullanıyorum temizi üzmez sıkıntısız güle güle kullanın maşallah
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Maşallah jantları gun metal yapabilirsiniz farlarında acil temizlenmesi lazım kazasız belasız![]()
Corsa candir benimde eskiden vardi bakalim belki gene almayi dusunuyorum bende geri donunce turkiye ye. Bu arada jantlarin rengi icin neden klasik renklere yoneliyorsunuz bence farkli bir renk dusunun derim blaze yellow diye bir renk var plasti dip te ayni rengi tutturabilirseniz guzel olur derim yada yesil
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
mercedes yikmis gecmis ortaligi
Maşallah aracınız çok güzel ve temiz görünüyor, Gunmetal Boya Kodunda L8AU öneririm, mantzel ve ona güzel hava filtresi+headers+düz boru birde üzerine yazılım yaparsa çok farklı karaktere bürünür
Hayırlı olsun ufak tefek kafanızdakilerle daha da iyi hale gelecektir maşallah kazasız belasız kullanın![]()
BMW E90 320d LCI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)