Güzel giden bir RS
Yolda denkleşmiştik bir ara![]()
Maşallah, merdan ustanın orda görmüştüm. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Forumda artıyor sanırım MRS sahipleriHayırlı olsun maşallah güzel günlerde kullanın.
BMW E90 320d LCI
başakşehir 2.etapta görebilirsiniz 6 gün orada duruyor evin önünde
topluca alıntı yapamıyorum teşekkürler herkese ayrıca bildiğiniz düzgün bir coilover ustası var mı Anadolu yakasında sağ ön taraf ses yapıyor cıvatası mı ne gevşiyormuş
TA Technix coilover vardı di mi MCM RS'te?
Maşallah kazasız belasız MCM rs ile Eskişehir'de yaklaşık 2 sene önce çalıştığım katlı otopark da tanışmıştık şimdi yeniden görünce eski dost görmüş gibi sevindimMaşallah
Soyadiniz kaya mi
Araca masallah bu arada
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Eski sahibi Emre'nin çok yakın arkadaşıyım. Aracı almasına ben vesile olmuştum gidip beraber almıştıkÇok güzel diri, çok iyi yürüyen bozulmamış ender rs'lerdendir.
Maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Kazasız belasız güle güle kullanın. Maşallah temiz duruyor. Cutout ın önüne ufak bi aynı kalınlıkta susturucu koyarsanız kaybettiklerinizi geri toplarsınız. Ben deneme yanılma yoluyla çok uğraşmıştım o araba ile. 76 lık downpipe sonra gene 76 lık kısa bi susturucu sonrasında 76 lık cutout ve devamı stock. Emme öncesindeki kısa hortumu ve turbonun emme hortumunu ve turbodan çıkıp intercoolera giden metal boruların ortasındaki hortumları samco yapın hem gaz tepkisi artıyor hem de basınç arttıkça hortumlardan kayıp azalıyor. Ama o arabadaki en fazla kazanç volan ve baskı balatadan geliyor. Kendi balatası ve baskısı yazılımdan sonra fark etmesenizde tam olarak gücü aktaramıyor.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)