Hayırlı ugurlu olsun. Allah dert zeval vermesin![]()
Ê ne dı şerde be şêre. - Kavgada olmayan aslan kesilir.
rover ların bu kasasını begeniyorum. hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin![]()
şu hayatta ne kadar güzel insan tanıdıysam hepsi de bu gapitalizmden nefret ediyolardı. benim böyle şeylere pek ahlım ermez gardaş...ama bu gapitalizmin çoh şerefsiz bi şey olduğu besibelli.Dilber AY
220 kullanıcısı olarak,,220lerin bodykit ihtiyacı yoktur zaten orjinal ön tamponu hele hele arka tamponu çok güzeldir,spor yay 220 lere ilaç gibi geliyo spor yay şart,,,malesef araç katliama ugramış
Zaten ön tampon aracın orjinal 220 görünümünden tamamen çıkarmış ve farklı bir model geçmiştir...ufak bir üzerinde çalışıp daha estetik görünüme sahip olacak inş. ..
ılk foto daki haline siz getirmediniz umarım. Allah kolaylık versin
tamamen orjinal görüme dönüş, güzel bir mavi renk, (yeni tayyar mavisi mesela) beyaz/bronz jantlar ve yay ile çok hoş olacaktır. kolaylıklar dilerim.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
uğraş isteyen bir araç, kocaman maşallah, emeğinize sağlık ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bu ne ya ırzına geçilmiş aletin. Kolay gelsin.
IN BOOST WE TRUST
arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin biraz irzina geçmiş falan ne demek eleştirilerinize açiğim tabiki ama her kesim kendibi düşünüp ben olsan şöyle yapardım böyle yapardımyapın abi sizi tutan mı var.....zevkler ve rengler tartışılmaz......ayrıca sizene para benım araba benim...farkli bir setap farkli bir imaj bu görsellik sene 2006 da yapılmış tunıng dergisin de kapak olmuş bir araçdir.....O zamanın imkan ve olanakları bunlardı....emeğe saygı lütfen dilinizle kimsenin emeğini sokmayın....saygılar
![]()
Kimse kimsenin emeğine bir şey sokmamış. Felaket ötesi görünüyor denmiş sadece.
Orjinale dönerseniz bence de güzel olacaktır. bu hali çok ucuz görünüyor.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
araç bugunku sartlara göre katliama ugramış gibi görünebilir belki ama bu arabanın bu halıyle bugune kadar geldıgıne cok sasırdım gösterdıgın dergı hala elımde mevcut o gunun sartlarına göre gayet basarılı olan bı aractı hatırlayanlar eminim vardır
Bu araba nıye tutulmadı bna senenını bırı soyleyebılırmı
www.honda-tech.com