Reco başlarda sana çok güzel bi araba yaptık fikir alışverişleriyle sen böyle sade bi güzelliği neden arabacii stayla yaptın canım kardeşim
Güle güle kullan ne diyeyim amaç satmaksa böyle daha hızlı satılır kesnlikle![]()
Güzel olmuş son hali maşallah kazasız belasız. Bu jantların adı nedir ne diye geçiyor
Hakkı Can Eryüzlü...
Allah seni inandırsın tüm şehirlerdeki jantcıların altını üstüne getirdim şu jantı bulabilmek içingrisini bulamadım bi takım sarı buldum onuda boyayıp taktım
) teşekkür ettim kardeşim böyel satıcam arabayı kısmetse
ama denk gelirsem aynı janttan pm atarım sana..
teşekkürler
Çok teşekkür ederim![]()
Yaptığınız emek güzel olmuş aracınız için. Merak ettiğim bende plakayı değiştirmek istiyorum. Orjinaller bagajda durursa polis amcalar nasıl bir işlem yapıyor cezası var mı ?
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
YoruM Yok![]()
Kardeşim hayırdır yani? Hondayı birtek ünal turanmı yapıyor onu anlamıyorum.. Yaptıkları araca benziyor diye ünal turan mı diyeceğiz bilmem kaç senelik hondaya? Bana dersinki olmamış yakışmamış beğenmedim apaçi duruyor vs vs. Eyvallah derim zevkler ve renkler derim ama burda böyle cins cins yorum yapıp sinirlendirme adamı.
Eyvallah teşekkürler gönül isterki trde orjinal ek9 spoiler olsun onu takalımNasip teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)