Araç şahane sevdiğim kasa.. Hayırlı olsun.. Bir arkadaşım gümrükten koltuk ısıtmalı falan olan gırtlak dolu bir astra çıkarmıştı o zamandan beri çok hoşuma gidiyor bu kasalar.. Daha önce kullandığım 4 tane gm aracı beni çok üzdü birada tövbe.. Tekrar hayırlı olsun..
Ondan şüphemiz yok. Arabanın rengi ayrı bir tatlı zatenBu yaz renkli olucak
Anladım abi, bende bugün 200 TL' ye 94 Corsa tampon ilanı buldum ama ilan tarihini 2009 olarak görünce tüm hevesim kursağımda kaldıBulmak imkansız sanırım o paralara. Fiberden döktüremezmiyiz?
O paraya belki denk gelir boş olarak tabi. İlanlarda durmaz zaten denk geleceklerinde o gördüğün gibi eski olacaktır. Fiber işine girmek isteyen olmadı zamanında bu dakikadan sonra da uğraşan olmaz sanırım. Son takım sis farını da bugün verdim Corsa için malzemeleri tükettim yani elimdeki. Tampona denk gelirsem haber ederim..
Tabanway..
Zevkli adamsınız vesselamcorsa hoşuma gidiyordu buda güzel bi hal alacağa benziyor Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın Maşallah.
Gizli gizli yine yapmışsın yapacagını![]()
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Az önce feyste de görüp yorum yaptım gerçekten araç muazzam bir görüntüye kavuşmuş rabbim kaza bela vermesin inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)