Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Nihayet bagaj zeminini, altına çift kat en kalın mukavvayla stepneyi almak istersek zorluk çıkartmayacak bir şekilde düz ve kabul edilebilir bir görünüme ulaştırabildim biraz önce, sağlamlığınıda test ettim, hoparlörlerin bağlantılarını kontrol ederken 75 kg lik beni taşıyıp kırılmadığına göre sorun yok
![]()
///M Rulez...
Maşallah çok başarılı bi araç,kazasız belasız
geçen hafta aynı dersten çıktık galiba ben tam giderken sen çalıştırdın bi daha gördüğümde yanına gelicem![]()
plakalar nokta atışı olmuş bu arada![]()
çok orj. bir aracınız var maaşallah kazasız belasız sürüşler km merak ettim kaç binde?
sakıncası yok ise.
Pek fena görünmüyor.Aracı bende çok beğendim.Eski araçlar ne güzeldi.Bir ruhu vardı araçların.Kimisi dikkat çekici,kimisi performanslı,kimisi konforlu.Kazasız belasız kullanın.Daha güzel bir jantla görmek isteriz.![]()
Plakaları daha takmamışsınız sanırım onları takıp bir OEM jant bir de güzel bir bastın mı tadından yenmez. Kasası gerçekten çok diri ve güzel duruyor. Kazasız belasız sürüşler.
Plakalarımda mühür vs. hiç bir şey olmadığından dolayı takmaya cesaret edemiyorum. Yoksa plakalar ve yapıştırıcı bagajda duruyor. Jantı bende çok istiyorum ama basma işi yalan biraz. Günlük kullandığım için bu haliyle bile çok engin araç.
///M Rulez...
Masallah cok guzel elimizde b20a5 komple motor tesisat sanziman vs mevcut daha doğrusu arkasi haric komple arac mevcut aklinizda bulunsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)