Instagram dan da takip ediyorum bende bir Gtc sahibi olarak çok beğendim kazasız Günler'de kullan bende opc spoiler arıyorum yardımcı olursan sevinirim...
Instagram dan da takip ediyorum bende bir Gtc sahibi olarak çok beğendim kazasız Günler'de kullan bende opc spoiler arıyorum yardımcı olursan sevinirim...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Maşallah Göktuğ,ciddi güzel.Allah kaza bela vermesin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Allah razı olsun kardeşim, bahsettiğin gibi panoramic tavan ayrı birşey
Allah razı olsun teşekkür ediyorum
birçok aracım oldu bugüne kadar benim için en önem taşıyan araçlardan birisidir, Allah razı olsun
teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Eyvallah Yaşar kankacım sağolasın
bir önceki h kasada araştırdığımızda 3500-4000 gibi bir fiyat almıştık, sırf bu camdan dolayı kaskosuz kullanmıyorum, bu saatten sonra kasko firması düşünsün
Allah razı olsun
OPC ön tampon benimde aklımın bir köşesinde fakat işlerimin yoğunluğundan çok üstüne düşemiyorum, Allah razı olsun teşekkürler
vauxhall logosu da benim daha çok hoşuma gidiyor açıkcası, Allah razı olsun teşekkür ediyorum
sağolasın kardeşim teşekkürler
opsiyonel 20 inç jant bana da ilk başta ilginç geldiAllah razı olsun
teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler
ağırlığı bugüne kadar hiç düşünmedim fakat şu saatten sonra bende merak ettim kantara çıkalım bakalımteşekkür ediyorum Allah razı olsun
Allah razı olsun teşekkürler
nasip kısmet derler ya yarım saatte almaya karar verdim İstanbul'a gitmiştim boş gittim aracı aldım geldimAllah razı olsun
J kasa benim gözümde daha bir konsept tasarımı gibi duruyor, Allah razı olsun teşekkür ediyorum
teşekkür ediyorum
sağolasın kardeşim, instagramdan dm atarsan iletişime geçelim
Cihan beni İstanbul'dan alAllah razı olsun sağolasın kanka
Muratcım teşekkür ediyorum, sağolasın canım benim, daha iyileri senin olsun. Hastaymışsın bu arada geçmiş olsun, kendine dikkat et miniğim
Araç motor ve dizayn olarak harika bir araç maşallah diyelim nazar degmesin.
Maşallah Aracınıza hergün sabah işe giderken görüyorum.Bir ara sarı c2 vardı arkalı önlü koyduğunda sokağa renk katıyorlardı![]()
maşallah kazasız belasız nazar değmesin
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
buluşmada yakından inceleme fırsatım olmuştu harika araç maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)