Aracımı alalı yaklaşık 10-15 gün oldu.
2 tane 106 Gti vs derken birde VTS'ye bineyim dedim.
Pişmanım ilk VTS almadığıma 106'tan bi 2 tık daha iyiymiş diyorlardı inanmıyordum.
ZG' 106 mı Gökhan abime satmıştım, şimdi gittim SES'i ondan ben aldım bu işler karşılıklı.
Evveliyatı düzgün bir araç 3 parça boyalı idi , Yeni boyandı komple bilen bilir SES'i zaten
Kaporta , Motor , Yürüyen Aksam Vs herşeyi 0 olması beni cezbetti hiç düşünme fırsatım olmadı gördüm aşık oldum. Direk notere gittik
2000 Model , Değişensiz saks mavi mk2 jantlı sunrofflu mk1 hayalimdi açıkcası binmek istiyordum nasip oldu
Ve aldım geldim Mal yuvada..
İlk temizliğimiz Autojoy Harun Özcan tarafından yapıldı teşekkürler abicim burdanda
Ve izmirde beni en iyi şekilde ağırlayan abilerime teşekkür ederim. Hepinizi farklı seviyorum Açıkcası İzmir insanını seviyorum
Tayfun Tuna TaytayHaluk Byk , Çağlar Gençel , Gökhan Kıvırcık , Burhan Rüzgar , Hakan Karatop , Gökhan Taşdemir ..
Birkaç değişiklikler illaki olacak sizlerle paylaşacağım , Konuyu güncel tutmaya çalışıcam
Hayalini kuran allahım herkese en iyilerini nasip etsin inşallah, Bi MaşAllah'ı eksit etmesseniz sevinirim.
![]()