Öncelikle tekrardan herkese merhaba, uzun zamandır takip etmeme rağmen forumu tanışma konusu hariç ilk defa konu açıyorum. Hatalarımız olursa şimdiden affola...
Fotoğrafını paylaşacağım yakışıklıyla tanışmamız 13 ay oluyor, araba ararken tek kriterim kupa ve şasesinin düzgün olmasıydı,bu arabayı almamın sebebide kriterlerinin tutmasıydı, gayrısıyla kendim uğraşacaktım. Geçtiğimiz 13 ay içerisinde alıp noterden çıktıktan sonra direk servise soktum arabayı, yaptığım ilk iş sıvı tesisatında kaçak olup olmadığını öğrenmekti, bunun için içindeki suyu boşaltıp komple antiriz koydum ve ilk turda devirdaimi patlattı, motor bloğundan radyatöre giden hortumda ufak patlak olduğu ortaya çıktı. Sonrasında Mutluhan Honda'ya yolculuğum başladı;
Devirdaim, keçeler, komple ön takım, triger seti, ön diskler, sonrasında 4 amortisör, balatalar...
ilk bakımları yaptıktan sonra sene içerisinde, kuaför, müzik tesisatı ( kendi orjinal kolonları söküldü ve üzerindeki dandik teyp atıldı) jant lastik, kaporta boya gibi işlemler oldu.
Şu anda benim gözümde tek eksiği komple iç döşeme, önümüzde ki günlerde bütçeye eriştiğimde onuda yaptıracağım, tek bir fotoğraf var şu an elimde, ilerleyen zamanlarda yaptıklarımın hepsini fotoğraflarıyla koyacağım.
Uzun yazdım biraz, kusuruma bakmayın, herkese kazasız belasız sürüşler.
![]()