Maşallah bayağı doluymuş. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah
A segmenti candır abi. =) Bu da twinin moderni =)
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Tutulmadı değil aslında sadece 2015 yılında 3binden fazla satıldı i10. En yakın rakibi c1 in tam 10 katı. =)
Şuan ortalama vermem yersiz olur ***** henüz 40 kilometrede ve daha pistonlar motora ben arabaya araba bana alışma evresinde =) Çekiş konusunda gelince hiç pişman etmiyor. Aklıma gelmeyecek yokuşları 2de çıkıyor, düşmesi gerektiği zamanı da iyi seçiyor.
Evet şuan sadece 1.0 ve 1.2 benzinli var. Manuelleri benzinli olanları ekonomikmiş, fabrika çıkış lpgli olanları çok daha ekonomikmiş hatta.
- sine henüz denk gelmedim bence en büyük eksi a segmenti için küçük sınıfta dizel otomatik seçeneği olmaması.
Elimdeki fotolarını yükledim. 2 gündür yoğun çalışıyorum fırsat bulamadım, temizlediğim birgün temiz temiz çekmek istiyorum fotolarını ben de.
Aklımda onlar az havalar düzelsin de sırasıyla hepsini yaparız. =)
Instagram: mutusgarage
Bu arada fabrika çıkış lpgli olan i10 ların kadranı bu şekilde. Tam olarak fabrika çıkış lpgli yani =)
![]()
Instagram: mutusgarage
Hayırlı olsun güzel seçim Allah kaza bela göstermesin.MaşAllah.
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
İyi dileğin için teşekkürler.
En son koyduğum fotoda lpgli olanların kadranı. Yoksa benim aracın kadranında mevcut hararaet göstergesi. Bu arada babamda da era var, 5 senedir kullanıyor ben de ilk gördüğümde hararet göstergesi olmamasını yadırgamıştım. =)
![]()
Instagram: mutusgarage
Tüm Era kullananlara söylüyorum sizede nacizene söyleyeyimBenim Era'da su hortumlarında kaçak varmış; araç hareretin o kırımızı yanan ışığını su kaynayınca yakıyormuş. Yani bende araç susuz kalmış hararet tavan yapmış fakat uyarıyı veren kırmızı ışık yanmadan kullanmışım arabayı 300km kadar. Sonrası 4500tllik bir üst kapak ıvır zıvır faturası
![]()
![]()
![]()
Hayırlı olsun Murat.
Aynı renk abimde var ama onunki manual şanzıman. Çok mantıklı bir araç. Bende 1.2 otm düşündüm hanım için ama fiyatları yüksek geldi erteledim bi kaç sene daha.
sis farı değil bu arada tampondakiler gündüz farları. parkı açınca sönerler.![]()
Hayırlı olsun kore candır
bu arada sislerin cift bölmeli olabilir.
benim ceed'dede led olmadığı için gündüz farı halojen. sis farı iki bölmeli. içde kalan kısım farla yanıncasönüyor yada sisi açarsan iç kısımları kapatıp farın dış tarafındaki sis ampüllerini yakıyor![]()
![]()
1881 - 193∞
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Aynen bu arada bu led olanlardan uyguna düşerse almayı düşünmüyor değilim önden görüntüsü çok güzel. Fiyat bana da yüksek geldi fakat bütemiz olan 35-38 aralığında alınabilecek arabalar *****. Süprizlerle dolu b segmenti araçlar ve çok da dolu olmayan araçlardı.
Sağolasın. Kore tabiki candır. Picanto da baktım ama sıfırı çok az satılan araçlarda hep parça vs. sorunu olacakmış gibi geliyor. ***** i10 yerli üretim ve dünya genelinde de az satmadı. Yakında başlar dökülmeye aftermarkt ürünleri =)
Sağolasın. =)
Instagram: mutusgarage
Lpg'de ne yakıyor acaba?
bunlarla markete direk giriliyor mu ?çok şirin çok hoş bişey. Kazasız belasız, hayırlı olsun
![]()
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)