Çok teşekkürler abiler. OEM parçalar kullan dediniz ama aracın OEM parçası cidden yok dışında kozmetik bir değişikliğe gitmeyeceğim. Biraz kozmetik bakıma ihtiyacı olsaydı bişeyler denerdim ama janttan ileriye geçemeyeceğim. :)
Printable View
Çok teşekkürler abiler. OEM parçalar kullan dediniz ama aracın OEM parçası cidden yok dışında kozmetik bir değişikliğe gitmeyeceğim. Biraz kozmetik bakıma ihtiyacı olsaydı bişeyler denerdim ama janttan ileriye geçemeyeceğim. :)
Güzel günlerde olsun maaşallah
maşallah uzun zamandır böyle bı 323 gormemıstım kazasız belasız
ben bu kadar temizini görmemiştim ( yaşımdan ötürü sanırım ) :)
kazasız cezasız sürüşler maşallah :)
Maşallah. Bayağı temiz duruyor
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Resmen gözüm kaldı diyebilirim, nazar değmesin. Araba çok diri duruyor, resmen bayiiden alınmış gibi. Nasıl buldunuz arabayı?
Bu arabaya Spoon takarsanız piyasadaki tüm leş 323'lerden bir farkınız kalmaz. Bence hiç gerek yok böyle bir şeye.
Yerinizde olsam;
1990 - 1997 MAZDA 323 JANT KAPA
Yada bunlara kapak bulup;
ORJ
Güle güle kullanın tekrardan. Maşallah.
Çelik jantlar bu arabada müthiş durur.güzel bi boya.harika duracağına eminim.
Jant kapaklarım ve orijinal tenekelerim duruyor diğer 323 sedan aracımdan kalma, onları takabilirim. 91 kasa'nın çelik jantını arıyorum bulabilirsem artık... :) Aracı İstanbul'da bir bayandan aldım ilk sahibinden asla satmayı düşünmediğini ama kredi borçlarından dolayı aracı satmaya karar verdiğini söyledi. Vedalaştılar ağladı falan abi. Söz verdim gözüm gibi bakacağıma. :)
41 kere maşallah .Çok iyi saklanmış ve bakılmış hatta satma niyetiniz olursa haberim olsun.
Jant hariç araba çok güzel kazasız belasız bin inşallah orjinal jantınıda bulduktan sonra garaja kitle arabayı😄😄
Çok güzel bir araba almışsınız. Umarım aynı kondisyonda kalır. Güle güle kullanın.
Nacizane tavsiye: Oem jant kapağa geçiş iyi olur
Üzücü bir haberim var, balkonun orası daracı dönecekken sağ arka kapıyı sürttüm haliyle içine göçtü kapının alt tarafı. Moralim falan cidden aşırı derecede düştü çünkü ilk kazamdı. Çocuğuma bir şey olmuş gibi hissediyorum.
Sağlık olsun sıkma canını daha elinden çok araba geçicek üzülme bu kadar allah tekrarından korusun.
Maşallah çok temiz kalmış bir mazda... bana göre kozmetik olarak acilen jantların değişmesi bide şu plakaları el atılsa dünyası değişecek onun dışında gözüme pek bir şey batmadı :) kazasız belasız...
hayırlı olsun güzel araba
ama jantlar berbattt :D
nazar diyelim...
Teşekkürler abicim bende öyle diyorum.
Teşekkür ederim, jantları yaza doğru değitireceğim aynı zamanda plakaları da.
Değişecek, teşekkürler.
Bende öyle dedim abicim.