Boyası bozulmadıysa, boyasız onarımda yapılabilir...
Printable View
Boyası bozulmadıysa, boyasız onarımda yapılabilir...
küçükken farlarına biterdim bu arabanın ya :))) Hatta teyzemlerde vardı farının biri acılmıyordu biri tampoun için biride dışarıyı aydınlatıyordu Maşallah araç tertemiz aynı temizlikte bakarsınız inşallah Allah kaza bela vermesin :)
..........................
teneke jantın varsa zımparalayıp boya ama şu jantları çıkar dostum . inan hiç yakıştıramadım şu güzelliğe
gerisi zaten harika , tekrar maşallah.
Boya kodu nedir acaba ?
Maşallah.Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için, ufak kazamdan ötürü babamın yakın bir arkadaşına verdik hazır boyaya vermişken sol kapının üstündeki güneş yanığınıda boyatıyorum geriye sadece rüzgarlık ve tavandaki kısmen güneş yanıkları kalıyor... :)
Bir maceranın daha sonuna geldik, emeği geçen ve bana fikir veren tüm abilerime teşekkürler. Aracım Ankara'ya yeniden satıldı.
Fiyatını soranlar için: 18.500
Maşallah çok sevdiğim bir araç. Hala içimde uktedir, çocukken hep isterdim ailede olsun diye.
Sadece güzel bir jantla nokta olur.
Bu arada arkadaşımın ailesinde de vardı eğer satmadılarsa. Ankarada ikamet ettiğin için söylüyorum, nezih bir semtte olmalarına rağmen sürekli çalmaya çalışırlardı o aracı. Parçası zor bulunduğundan sanırım. Gözünün önünden ayırma, direksiyon kilidi falan uygula.
Ben yorum yapana kadar araba satılmış
18.5 çok ama çok yüksek bir fiyat normal şartlarda... Alan kişi ciddi hastası olmalı. Böyle değer verenlerin olması güzel. Hayırlı olsun
Abi çok bencil konuşmayım ama aracım cidden TR'de tekti. Daha iyisini onlarca Mazda grubuna üyeyim hiç birinde görmedim. 91'lerde var temizi ama 94'te en temizi buydu. Alan arkadaşın çocukluk hayaliymiş. 18 gerekenden çok ama iyi bir fiyata gitti. Herkese çok teşekkürler.
Abiler, aracımı satmaktan vaz geçtik. Adam pek tekin çıkmadı açıkçası satmayı da pek istemiyordum. Anlaştığım bir abi ile 15' miata jant takıyorum mayıs-haziran civarı bir tarihte. Güncel bir fotoğraf atayım merak edenler için. :)
http://i.hizliresim.com/m6gvr4.jpg
Maşallah hocam eskiden çok heveslenirdik çocukken :) kazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle
saygılar
Yeni ve güncel fotoğraflar gün içerisinde yüklenecektir.