Eline emeğine sağlık kesene bereket şampiyon
Maşallah çok güzel bir proje güle güle gazlayın. Yalnız sanırım big turbo setup başlangıcı sanırım baya bir zaman önceydi herhalde çünkü birkaç yıl önce İbrahim'e AFI manifoldu ben getirttim Amerika'dan ve o zamanlar bir tane kopya almıştı. Demek sana kısmet olmuş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Cihan abi kalemine sağlık, döktürmüşsün gerçekten. NTM'ye koca bir maşallah diyorum. Setup yaparken acele etmeyip, araştıra araştıra yapmak gerçekten sonucu çok değiştiriyor. Ağız tadıyla, uzun yıllar binmen dileğimle!![]()
#LamboKiller // ARD Cupra GTX3071R*
maşallah allah kaza bela göstermsesin resmen ışınlanıyor turbonun ıslığından sonra çok zevkli bir araç olmuş
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah büyük emek, gerçekten nadir titizlikteki projelerden olmuş kazasız cezasız sürüşler![]()
Emeğinize sağlık, çok keyifli olmuş her şeyiyle.
Çok güzel yükseliyor, egzoz sesine bayıldım.![]()
Sürekli gidiyoruz.
Bugün de doyduk çok şükür![]()
Teşekkürler herkese, birkaç güncelleme daha yaptık, uygun bir zamanda fotoları yüklerim.
01 CLIO RS
00 CLIO RS
13 POLO GTI
09 LEON CUPRA
evet uzun bir aranın ardından güncelleme yapmaya devam edelim. mevcut pandemi yasakları böyle durumlarda işe yarıyor. yaklaşık son 1 senede birkaç değişiklik, upgrade yaptık. Bir kaç sorun yaşadık, çözebildiğimiz sorunları çözdük. Bir bakıma pandemi dönemi benim işime de yaradı. bildiğiniz gibi hafta sonları sanayi kapalı olduğu için elimden geldiğinde bazı şeyleri garajda kendi kendime yapmamı sağladı. Kendi kendime derken komple tek başıma değil, zaman zaman arkadaşlarım da geldi ve hem muhabbet ettik, hem yardım ettiler kesinlikle tek başıma yapamayacağım işler vardı. Yardım almam gereken konularda 3. ve 4. el oldular resmen. bu vesile ile Murat Vuruşan ve Fatih Yılmaz'a ayrı ayrı teşekkürler. Açıkcası bu dönemde fark ettim ki arabayla kendim uğraşınca daha da severek yapıyorsun. Tabiki sanayiye gidip muhabbet etmek vs de çok güzel ama, araba ile kendin uğraşınca keyfi de bir başka oluyor. Pandemi de yeni obi çıkardık kendimizeZor olan şeyler de oldu, beceremediğimiz, kırdığımız, kaybettiğimiz şeyler de oldu. bazı şeyleri göze almak lazım. elbetteki kalkıp garajda motor dağıtıp toplayabilecek seviyede değilim ama ufak ufak biryerlerden başladık. Arabacı olunca şartlar biraz bunu gerektiriyor
mesela bundan sonraki hayalim motor alıp garajda kendi başıma söküp toplamak. nasip olur mu bilmiyorum, ileride göreceğiz
Ama yaş çok ilerlemeden yapmak lazım.
neyse anlatmaya başlayalım, ilk olarak uzun zamandır aklımda olan jant güncellemesini aradan çıkarttık, tabiki tercihimizi çoğu Cupra'cının hayali olan OZ Ultraleggera'dan yaptıkKafamda 1-2 model daha vardı ama ET ve bijon ölçüsünden dolayı pek güvenemedim ve orjinal bijon ölçüsünün dışına çıkmak istemedim. hızlı bir karar ile nette bulduğum 2. el OZ'ları gidip aldım.
biraz kenarlarında boya işi var ama sıkıntı yok, almadan önce resimlerde görmüştüm zaten. uğraşmayı severiz, sorun yok diyip aldık jantlarıeve gelir gelmez ilk fırsatta başladım işlemlere. temizledik ve tarttık hemen. tarttık ki OEM ile kaç kg fark var görelim.
nerdeyse 5kg'a yakın fark var, ciddi ağırmış OEM Cupra jantı. neyse hemen rutuş olacak yerleri maskeledim ve boyayı sökene kadar zımparaladım.
çok detaylı resim çekmemişim. 1 adet parlak siyah akrilik boya ile terasta boyadım jantların kenarlarını. tabiki yere birşey serdik hanım haşlamasın diyeistediğim gibi oldu. En azından kenarlarında atıklık, çizik vs kalmadı.
![]()
Konu F4R tarafından (23-04-2021 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.
01 CLIO RS
00 CLIO RS
13 POLO GTI
09 LEON CUPRA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)