maşallah kazasız belasız hatasız duruyor
Printable View
maşallah kazasız belasız hatasız duruyor
Onu pug bayisine verip showroom aracını aldık bu dolulukta 3008 trde tekti biz alırken. Sedefli inci beyazı deri koltuk/ısıtma otomatik klima otomatik farlar otomatik silecekler elektrikli otomatik aynalar headup display direksiyonla beraber dönen lensli farlar...
4 bayi gezmiştik bu versiyonu bulabilmek için mekanik olarak puglar benide hiç üzmedi.
3008 ön camı inanılır gibi değil. Deneyimlemediyseniz en kısa zamanda bi test sürüşüne çıkın derim müthiş 308in bikaç katı olmuş tam bahsettiğiniz konu çünkü :)
abi adama 308 aldırırsın vallahi maşallah
MaşAllah hiç rastlamadım trafikte felan umarım bigün rastlaşırız :)
308 ve 3008 farklı segmentler olmasına rağmen sürüş/karakteristik özellikleri birbirini andırıyor, 3008 kuzenimde var bir süre kullandım, geniş ailelere hitap eden, problemsiz gayet şık bir otomobil, kokpit uçak kokpiti gibi hoşnut kalmıştım. Lakin henüz yaşımız 28 crossover için çok erken, Allah nasip kısmet ederse 308'den sonra RCZ düşünüyorum. :)
'bence' sabitini de ekleyeyim. :)
Hocam araba maşallah söylenecek söz yok kazasız belasız binmen dileğiyle... Bu ara bende cam tavanlı dizel manuel 308 e merak sardım yakıt konusunda nasıl hocam ? şehir içi kışın kullanımın nasıldır. 6 lt felan geçiyor mu ?
Saygılar
Güzel bakışın ve yorumun için teşekkür ederim. :) Şehir içi 5,8 ortalamam söz konusu, şehir içi/ şehir dışı karışık 5.2, şehir dışı ise resmen amiyane tabirle kokluyor, 4,6-4,8 gibi değerlerde kullanıyorum.
PSA Grubunun HDi motoru sahiden nam yapmış, sorunsuz oldukça ekonomik bir ünite.
308 ise herhangi bir kronik problemi olmayan, geniş ferah bir otomobil, gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Umarım hayırlısı olur. :)
Maşallah, Lincancabur jantlar çok yakışmış lakin araç biraz yüksek kalmış :) + olarak eklemek istiyorum. detailing çeyizinize bayıldım(keşke benim olsalar :p )
Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullanın inşallah :)
maşallah Allah'ım nazarlardan korusun
Allah hepimizi kazalardan korusun gözetsin inşAllah. :) Trabzon yollarında ne aracı ne kendimi üzmek istemediğim için coil veyahut yay işine sıcak bakmıyorum.
Detailing ise tam manasıyla bir tutku benim için.
Güzel bakışınız, dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. :)