Maşallah kazasız belasız
Trafikte denk gelirsek önünüzü keserim :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız
Trafikte denk gelirsek önünüzü keserim :)
normalde 308 pek sevmem ama güzel geldi gözüme.
Yapılanlar tadında olmuş güle güle kullanın.
maşallah göz kamaştırıcı hayranlıkla baktım resimlere :)
bayağı uğraşılmış.
kazasız belasız kullanın.
Maşallah araca,jant seçimi yerinde olmuş.Lincancaburlar yakışıyor bu araçlara.Bende 307 de kullandım biraz ağırdı replikaları ama görsellik yönünden katlanıyorduk.
masallah çiçek gibi olmuş aracınız :) siyah rengin hakkını detailing ürünleriyle veriyorsunuz.Kazasız belasız.Ön camada bi ufak film olsa harika durur.
Çok güzel görünüyor ,maşallah.
Teşekkür ederim. :) Siyah boyalı yüzey bakımı hakikaten oldukça zor fakat karşılığını da layıkıyla veriyor diye düşünüyorum
cümleme 'bence' sabitini de ekleyeyim. :) Ön cama çok açık olmak şartıyla film yaptırmayı bende düşünüyorum. Öneriniz, güzel bakışınız için sağ olun. :)
1. Güle güle kullanın, Maşaallah.
2. Aracınızın tertemiz, pasparlak.
3. Kullandığınız Meguars'ın şampuanı bende de var ama kir çıkarmada çok etkili değil. Hızlı cilası ve cila pedi, mikrofiber bezindeki başarılı sonucu şampuanından alamadım. Sizin memnuniyetiniz nedir?
4. Arabanız güzel, temiz, parlak ama plakanın ait olduğu şehir hepsinden de güzel. Akçaabat köftesiydi, Be... Helvacı'sıydı, K.... Pilavı'ydı(reklam olmasın), Sürmene pidesiydi, dipgaz gidebileceğiniz deniz manzaralı çevre yoluydu mükemmel bir şehir. :D
Trabzon sahiden mavi ile yeşilin düet yaptığı bambaşka bir şehir. :) Bir süre bulundunuz sanırım :) şampuan olarak Meguiar's fena değil memnun sayılırım fakat Gyeon'un şampuanları çok daha iyi diye düşünüyorum. Güzel bakışınız, yorumlarınız için teşekkür ederim :)