maşallah,kazasız belasız sürmek nasip olsun.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
teşekkürler arkadaşlar. çok daha iyi durumda olan araçların var olduğunu da biliyorum ama ben buna ulaşabildim. si,crx ve ef ten sonra accord alınca emekliliği hak etmiş memur gibi huzurlu hissediyorum kendimi.![]()
Timur abi maşallah. Buram buram orjinallik kokuyor. Bunu da satsana bana
Timur abiden CRX i ben almıştım 3-4 sene evvel. Esasında keyif olarak kullandığım en güzel arabalarımdan birisiydi.
Aldıktan sonra sparco koltuk omp offsetli direksiyon vs taktım ön- arka iç orta gergilerle biraz daha rijit bir hale getirip içini komple sokerek motorunu da biraz daha güçlendirmiştim.
Son halinde 150Hp civarında neredeyse f1 arabası oturma pozisyonuna sahip direksiyon kucakta bir hal almıştı.
yaklaşık 900kg agırlıgında kısa şanzımanlı 150Hp go kart düşünün. Aynı öyle birşeydi.
Haricinde teneke efsane yol sesi, efsane motor ve eksoz sesi, benzin ve eksoz kokuları olan günlük kullanıma uygun olmayan birşeydi. Güzelde VTi tokatlıyordu
Hafta sonu arabası olarak sahip olmak isterdim tekrardan![]()
kırmızıydı tabiki.trafikte aşırı dikkat çeken kullananı sürekli gaza getiren bir araç. daha iyi yürümesi için yapacağın harcamanın iki katını durdurmak için yaman lazım. hafta sonu kullanırım hobi aracım olur diyenlere uygun ama günlük bir aile aracı kesinlikle değil. polis ile sürekli yakın temasta bulunma pisikolojisine yenik düştüm ve sattım. direksiyonunun hidrolik olmaması ara ara canımı sıkıyordu.
Bunlarda aldıktan sonra bulabildiklerim
Bu hurdayla uzun yola da çıktım, Roll de kovaladım, işe gidip gelmeye de kullandım hiç polis çevirmemişti
Subaruyla noter çıkışı 5 km sonra polis çevirmişti..
Maşallah çok diri araç. Kazasız cezasız güzel günlerde kullanın
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Maşallah patron kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşşallah araç çok temiz kazasız belasız.
Aracın arkadan fotoları var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)