Maşallah kalem gibi bıçak gibi mermi gibi
Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin kazasız belasız inşallah![]()
Maşallah kalem gibi bıçak gibi mermi gibi
Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin kazasız belasız inşallah![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Maşallah kmsine ve yaşına göre çok diri duruyor.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Arıza durumu hakkında bilgi verir misiniz?
Yürütmesi masraflı oluyor mu?
arıza derken koronik sıkıntıları sordunuz herhalde. aracımda çalışmayan sadece kapı eşiklerindeki gece aydınlatma lambalarından birisi. ilk sahibi diğerlerinin orjinal olduğunu ve 25 senedir ampul bile değiştirmediğini iddaa etti. elektrikli ayna ve koltuklarda sorun gayet nizami çalışıyor. yürütmek konusunda aracımda lpg olmadığı için tek masrafı benzinsadece pazar günleri kullandığım için o da gözüme batmıyor. performans olarak hiç bir beklentim yok fakat 2.0 ve 1300 kg ağırlığındaki bir araç için gayet yeterli. otomatik şanzıman olmasına rağmen sport seçeneğinde sürücüyü heycanlandırmayı başarıyor
bu araçtan sonra bir daha manuel bir araç alacağımı düşünmüyorum.
Allah kaza bela vermesin Maşallah herşeyiyle harika duruyor. Bende 90' manuel biniyorum şu anda ufak tefek eksikleri var.. Bazen diyorum komple orjinal şekilde revizyona sokup yıllarca bineyim şu araca diyorumkullanımı son derece zevkli ve sorunsuz araç bu kasalar gerçekten, şimdiye kadar bindiğim araçların arasında kullanımı en zevkli olanların başında gelir.
cok guzel vallahi, 6 ay kadar 91 modelini kullanma ımkanım oldu, cok keyifli çok konforlu çokda guzel araç. sizinkınde nasıl bilmiyorum ama araca 5 kısı bınınce arka bildiğin yerde gidiyordu. kazasız belasız binmeniz dileğiyle![]()
maşallah çok keyifli olsa gerek eski mahallemde vardı böylesi sürekli iç çekerek bakardım. kazasız belasız..
teşekkürler arkadaşlar. evet kullanımı oldukça keyifli bir araba. ayrıca en çok hoşuma giden tarafı da benden yaşça büyük insanların araç ile ilgilenip sorular sorması. trafikte hiç tanımadığım bir amcanın 90 mı bu evlat? bende de vardı. diye camdan bağırmasını hiç unutamıyorum.
Maşallah mermi gibi
EVOLUTION X
Maaşallah 1.5 yıl coupe modeline bindim, sattığıma deli gibi pişmanım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)