coolerım şekil önünden çekil. :)
Bu arada jant seçimi çok doğru 15 "16" mi tam kstiremedim. Tartma imkanın oldu mu hiç jant lastik kaç kg geliyor
Printable View
coolerım şekil önünden çekil. :)
Bu arada jant seçimi çok doğru 15 "16" mi tam kstiremedim. Tartma imkanın oldu mu hiç jant lastik kaç kg geliyor
:D
Cooler görüntüyü bozdu ama başka çare yoktu. Çok küçük cooler takmanında anlamı yok.
Jantlar kendi fabrikasyon jantları. 15" scricco diye geçiyor. Piyasada göbeksiz cc jantı deniyor genelde. Hiç tartmadım. Aklımda boyatmak var. Boyama zamanı tartmayı unutmazsam yazarım. Hafif değil diye biliyorum. Yani en azından ben bir iki defa kaldırdığımda öyle hissettim :)
Lastiklerde oem ölçüsü olan 195/55/15
Masallah Çok Sıkı Duruyor , Arkalara Spacer Nasıl Olur Sanki İstiyor ... Allah Kaza Bela vermesin
Eyvallah. Spacer iyi olur. Sadece arkalara değil de öne 10mm arkaya 15mm iyi gider aslında. İnan sıra gelmiyor. Bizde maaşlı çalışan insanız :)
RC'den sonra baya hafifliği hissedersin. Ondan emin olablirsin. Boya zamanı tartarım. Çıplak jant tartmak daha mantıklı zira her lastiğin ağırlığı farklı. Birde lastik basıncı konusu var. Mesela benim fabrikasyon etiket 36psi diyor. O basınç ile kullanıyorum. Memlekette 36psi ile gezen başka 206'ya denk gelmedim :)
Az dumanlısından yazılımı da yaptık. iş bitti :)
Hybrid
Yazılım
Dp
Egzoz
Cooler
Bundan sonrası görsellik inşallah.
https://youtu.be/kgv9bq4OKRc
Masallah gayet dumansız olmus +stopla beraber arkası daha iyi duracaktır. Acaba dp egsoz maliyetini ögrenebilirmiyim bi sakıncası yoksa
Araba kendini buldu,güle güle kullanın.
Maşallah. Koltukları cok diri güzel görunuyor :)
Bence böyle olduğu gibi bırakmak lazım, yeterince güzel. Kazasız belasız.
Teşekkürler :) Kaderi değişti biraz.
Allah razı olsun :) Koltuklar genel olarak iyi ama destek kısmının kumaşlarında deformasyon başladı malesef.
Bencede.Kendimizce aracın sağını solunu kesmeden, limitlerini zorlamadan, gündelik ayarda bir setup yaptık. Kısmetsede bendeylen daha ileri götürmem
Maşallah çok temiz
Eren abi maşallah, çok güzel olmuş yapılanlar. En çokta az dumanlı olmasına sevindim, kimseyi rahatsız etmez. Corsacılar önümüzde gazlıyor, mazot kokusunu biz çekiyoruz :)
Eren abi güle güle kullan çok keyifli olmuştur :)