Eyvallah :)
Biraz alışılmışın dışında
Printable View
Yavrum maşAllah ne de güzel olmuş :)) Kazasız Belasız Sürükler Kankacım:))
Son hali güzel olmuş abi , maşallah. Rc deki stop ve rc jantı takarsan nokta olur. Yakıtının efsaneliğini tahmin edebiliyorum :) Dyno verileri ne durumda şu anda ?
Stop ve farkara mercek aklımda ama zaman bulamıyorum bir türlü. Yakıt konusu için bir önceki sayfa :)
0.9barda dumansız 170hp güç çıkardı. Yazılımcı değiştireceğimden yazılımı iade ettim. Şu an oem yazılımlı. Zaman bulabilirsem yazılımı halledip 1,5 barda 200 hp düşüncelerim var.
Günlük kullandığımdan 1,5 bar üstü düşünmüyorum. klima vs. iptal etmedim/sökmedim.
Maşallah,
15-16 Temmuz Erikli Yaylasında ki etkinlikte gördüm sanırım,tüm arabalar gibi toz içindeydi ama baktırıyordu. :)
Eyvallah :). Biz 14 Temmuz geceden gidince hem daha fazla toz oldu hemde öyle güzel park yeri bulduk, kafa rahattı.
Arka camda yazan İlteriş Nerdesin yazısının kenarına bir not bırakaydın da inince bir çay çorba içeydik.
Bir tane Mercedes jantlı Astra vardı siyah. Onlarla da kampta tanıştık mesela :)
Kamera: iphone 6s
https://i.hizliresim.com/vpM7rz.jpg
Lezzetli bir 206. Hizlanmalar ne durumda eren 200 lü beygirleri yakalarsan bu ağırlıkla çılgın yürür bu araç ki bence 150hp bile yeterli
eren geçmiş olsun ihtiyacın olan birşey varsa ara buralardayım :) (200 hp mi yuh :D)
Geçmis olsun Eren upgrade her zaman yapılır once sağlık
Maşallah dışarıdan tam bir roadrunner gibi duruyor :D
Maşallah Eren çok güzel duruyor, tüketim de çok iyi.
Kazasız belasız inşallah...