kazasız belasız sürüşler dilerim maşallah aracınıza. gözüme tek takılan,arkanın önden basık olması. sanırım tesisat var bagajınızdaön-arka basıklıgı dengelenirse daha hoş olabilir.
kazasız belasız sürüşler dilerim maşallah aracınıza. gözüme tek takılan,arkanın önden basık olması. sanırım tesisat var bagajınızdaön-arka basıklıgı dengelenirse daha hoş olabilir.
Maşallah kazasız belasız elinizde daha da güzelleşmiş zamanla istediğiniz şekle girer umarım kazasız belasız kullanın![]()
BMW E90 320d LCI
Aracınızın ilk hali ile şimdiki hali arasındaki uçurumu göz önüne alırsak eğer yapılanlar çok başarılı uygulamalar olmuş derim
Araç yazıları , direksiyon kılıfı gibi eksik gördüğünüz şeyler de tamamlanınca tam anlamıyla on numara duracaktır bence, jant olayı da biraz zevk işi tabiki fakat ben çok beğendim açıkcası hem güzel hem de marjinal olmuş Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin![]()
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Bi tek aklıma şey geldi tampon bantları mat siyah olsa acaba daha mı hoş olurdu..
Maşallah araç güzel olmuş ama çıtalar piano black yerine normal siyah olsa daha iyi dururdu gibi bence jant konusuna gelecek olursak orjinal jant daha yakışıyor bence ama renk değişikliğine gidebilirsin değişiklik istersen allah kaza bela vermesin
#RenaultSport Clio-R
Güle güle kullanın güzel olmuş aracınız...
Lakin jantların ters olması bir tek beni mi rahatsız ediyor![]()
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Cok tesekkurler hocamlip ne tavsiye edersiniz ?
Tesisat vardi fakat soktuk hocam aracin arkasi torsyonlardan dolayi daha basik gozukuyor bi bakima girecek tesekkurler![]()
Çok tesekkurler guzel.dilekleriniz icin sagolun
Eksikler listelendi tesekkurler yorum icin jant da dedigim gibi artik orjinal butun 206 larda farklilik olsun dedim bakalim zamanla boya ihtiyaci dogarsa farkli seyler var aklimda
Cok tesekkurler hocam mat siyahda denedik govde rengide araci en cok gosteren parlak siyah oldu o yuzden buna karar verdik mat siyahda orjinal sekli
Yukardaki arkadasla ayni dusunceler hocam tabi degerlendirilebilir tesekkurler okudugunuz icin
Cok tesekkurler daha iyileri sizlerin olsun insallah jantlarda gercekten duz ne tarafi bilmiyorum ama sanki cok goze batmiyor cekirip takmayida debicem![]()
emre gule gule kullan kardesım tam olmasada istediğin şekle gelmeye başladı czm.
o direksiyonu da en kısa zamanda halledelim deri geldi![]()
TeKS@S
Bu gün pazar tatilimden faydalanip ne zamandir aklımda olan fırsat bulamadığım için bi türlü yapamadığım kalorifer peteklerinin temizlemesi ve onarılması işlemlerini bu gün tamamladım.
Önce tüm petekleri söktüm..
[IMG]http://i68.tinypic.com/257nhxf.jpg[/IMG
Petekler öylesine pis ve kurum içindeydiki hemen suya attım daha sonra çıkardım ve parçalarına ayırdım.
Sudan çıkan parçaların kurumu kalktı ve kuru bezle silinmesi gerekiyordu silmeye başladım sonuç aşagıdaki parçalarda mutlu ediciydi.
Onarılması gereken parçalar çıktı plastik parça kırıldığı için kalorifer petekleri hareket etmiyodu bu yüzden napabilirim diye düşündüm profesyonelce degildi belki ama soruna kesinlikle çözüm oldu plastik kalorifer peteklerinden ana hareketi saglayan kısma plastik parça kırılıp kaybolduğu için yerine hemen orda bulduğum ufak bi dal parçasını japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım ve sonuç muazzam oldu eskisinden daha sağlam![]()
![]()
![]()
Sonuç istediğimden çok daha iyi oldu
![]()
MaşAllah verdiğiniz tüm emekler yerinde olmuş. Bende orjinal jantlara dönmeniz taraftarıyım, onun haricinde yapılan her işlem yerinde olmuş. Kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)