User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yine yeniden... 99' Tempra 1.6 i.e Slx

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun kazasız belasız

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Allah kaza bela vermesin.Gerçekten çok güzel araçlar, eniştemde vardı bir zamanlar, dijital konsolda belli bir deviri geçtikten sonra Economy ışığı sönüp Power ışığı yanıyordu, ekonomik shiftlight gibi. Tempra deyince aklıma ilk gelen şey hep bu oluyor.
    Sizin aracınız da gerçekten en dolu ve en temiz olanlarından. Güle güle kullanın, nazar değmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız
    Sağolun Allah razı olsun cümlemiz kazasız belasız.

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah kaza bela vermesin.Gerçekten çok güzel araçlar, eniştemde vardı bir zamanlar, dijital konsolda belli bir deviri geçtikten sonra Economy ışığı sönüp Power ışığı yanıyordu, ekonomik shiftlight gibi. Tempra deyince aklıma ilk gelen şey hep bu oluyor.
    Sizin aracınız da gerçekten en dolu ve en temiz olanlarından. Güle güle kullanın, nazar değmesin.
    Sabrettik en sonunda buldum da. Rahatlığı yaşına göre donanımı vs. hayran etti kendine Çok sağolun teşekkür ettim
    BMW E90 320d LCI

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba çok iyi duruyor maşallah ama seni hem çalışıp hem okuduğun için tebrik ediyorum güzel kardeşim,

kazasız belasız sevdiklerinle iyi günlerde binmen dileğimle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba çok iyi duruyor maşallah ama seni hem çalışıp hem okuduğun için tebrik ediyorum güzel kardeşim,

kazasız belasız sevdiklerinle iyi günlerde binmen dileğimle..
    Allah razı olsun abi çok sağol. Amin Allah kimseye kaza bela vermesin çok teşekkür ettim.
    BMW E90 320d LCI

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam don degistirir gibi tempra degistiriiyor niye bilmiyorum tipo tempra piyasasi cok hızlandı ve cok artti piyasasi. Enistem ilk sahibinden aldigi 90 model italyan sx/a vardı 5 6 yil kullandi sonra ondan aldik bizde 5 6 yil kullandık sattik. Tempra doneminin otesinde bir aractir. Cok elektronik bu tarz goruntu olarak guzel olsada bakimsizi sac bas yoldururr elektrik problemleri bitmez. Ama temizide sasirtir vay fiata bak adamlar o donemde ne arac yapmis dedirtir. Kiz gibi bir tempra merso bmw binen adami bile sasirtir tofas dogan sahinle alakasiz. Doneminin konfor ve donanimiyla ün yapmış meshur 'bab öyle diyoo' sloganiyla tanitilan araç. Kazasiz belasiz

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tempra gerçekten ayrı bir dünya bu son üretilen tempralardandı. Maşallah Allah kaza bela vermesin
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

burcinkarabacak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun hocam. Allah tekerine taş değdirmesin.

Saygılar
    Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
    Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
    Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
    Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız kullanın.Hocam marşpiyeli sökme imkanınız varsa sökün derim.Araç çok güzel duruyor bu arada.Kartal gibi bunu da çok daha iyi yerlere getireceğinize eminim.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel bir tempra bu zamana kadar böyle kalması sevindirici..
    Asıl sancı uyandığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam don degistirir gibi tempra degistiriiyor niye bilmiyorum tipo tempra piyasasi cok hızlandı ve cok artti piyasasi. Enistem ilk sahibinden aldigi 90 model italyan sx/a vardı 5 6 yil kullandi sonra ondan aldik bizde 5 6 yil kullandık sattik. Tempra doneminin otesinde bir aractir. Cok elektronik bu tarz goruntu olarak guzel olsada bakimsizi sac bas yoldururr elektrik problemleri bitmez. Ama temizide sasirtir vay fiata bak adamlar o donemde ne arac yapmis dedirtir. Kiz gibi bir tempra merso bmw binen adami bile sasirtir tofas dogan sahinle alakasiz. Doneminin konfor ve donanimiyla ün yapmış meshur 'bab öyle diyoo' sloganiyla tanitilan araç. Kazasiz belasiz
    En son bu temizlikte bulunca son vericem demiştim çok şükür Allah nasip etti. 93 Doğanın bile 11 12 liraya satıldığı şu zamanda bu araçlara yönelmek daha mantıklı geliyor bana. Bakımsızsa gerçekten uğraşması zor ama temizse de tadına doyum olmuyor Bende de babadan kalma bir tutku, reklam yıkamış beyinleri Çok teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela göstermesin.

Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tempra gerçekten ayrı bir dünya bu son üretilen tempralardandı. Maşallah Allah kaza bela vermesin
    Yanlışım yoksa 99' son Tempralarda, çok şükür bana da nasip oldu. Allah razı olsun çok sağolsun.

Alıntı berkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız
    Sağolun Allah razı olsun, cümlemiz kazasız belasız inşallah.

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam. Allah tekerine taş değdirmesin.

Saygılar
    Sağolun hocam Allah razı olsun.

Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız kullanın.Hocam marşpiyeli sökme imkanınız varsa sökün derim.Araç çok güzel duruyor bu arada.Kartal gibi bunu da çok daha iyi yerlere getireceğinize eminim.
    Aslında pek de hoşuma gitmeyen marşpiyel ama en ufak bi yerine dokunmaya kıyamıyorum şu an biraz böyle binelim yaza da 3.5 cm spor yayları öne takınca daha güzel hâl alacaktır inşallah. Teşekkürler Allah razı olsun, cümlemiz kazasız belasız inşallah.

Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel bir tempra bu zamana kadar böyle kalması sevindirici..
    Sahibi çok titiz ve uyuz bir abimizdi sağolsun iyi bakmış ben de orijinalliğine sadık kalmaya çalışıcam Sağolun teşekkür ederim.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    95 yılında eniştem neredeyse emekli maaşına tempra almıştı. Arabayı ilk gördüğüm de değim ağzım açık kalmıştı dijital ekran kapı açık uyarıları far yıkaması derken ya adamlar ne araba yapmış demiştim. Sene oldu 2016 hala arabası tertemiz duruyor kapısında her geçtiğimde imrenerek bakarım. Sizin araçta maşallah bu temizlikte Allah kaza bela vermesin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WayOfLife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 yılında eniştem neredeyse emekli maaşına tempra almıştı. Arabayı ilk gördüğüm de değim ağzım açık kalmıştı dijital ekran kapı açık uyarıları far yıkaması derken ya adamlar ne araba yapmış demiştim. Sene oldu 2016 hala arabası tertemiz duruyor kapısında her geçtiğimde imrenerek bakarım. Sizin araçta maşallah bu temizlikte Allah kaza bela vermesin..
    Yılına ve markaya bakınca donanım olarak güzel ve konforlu bir araç Tempra
    Allah razı olsun sağ olun, Allah kimseye kaza bela göstermesin.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah dolu dolu bi araba, güle güle kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah dolu dolu bi araba, güle güle kullanın
    Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim.
    BMW E90 320d LCI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kpss yüzünden biz kendimizi unuttuk forum bari unutmasın arada güncel çekelim

İndash ve kafalıklar baba hediyesi oldu pek içime sinmese de şimdilik kullanıcam. Yaza spor yayları takıp, detaylı temizliğini de yaparsam bir şeyi kalmayacak gözümde. Maddi durum el verirse replika warexle bitebilir. Şimdilik bu kadar, okuyup yorum bırakan fikir belirten herkese teşekkürler

BMW E90 320d LCI

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey maşallah, bu kadar temizlerini görmek sevindirici. 92'de sıfır tempra sx almış babam. 94 'te şu an hala oturduğumuz evi yaptırırken satmış. 97 de 2. el sx-a aldık (aldığımız günü çok iyi hatırlıyorum) ve onuda 99 yılında dükkanımızın önünde dururken, alışverişe gelen bir müşteri zorla aldı bizden. Babamın tempralarla ilgili en çok övündüğü şey rüzgar direnç katsayısından dolayı uzun yolda nerdeyse gaza basmadan "yağ gibi" akmasıydı, yıllarca chevrolet, kartal, şahin kullandıktan sonra ilaç gibi gelmiş babama. 0.27 olması lazım rüzgar direnci. Tempranın tasarımınıda porsche design tarafından yapılmış diye hatırlıyorum. Yağ yakma sorunu ve burnunun uzun olmasından dolayı manevra kabiliyetinin kısıtlı olduğunuda dinledim yıllarca babamdan. Uzun yolda çok rahat olan koltukları yüzünden uyumamak için basıyordum devamlı diyede eklerdi. Benim babam tempra hakkında böyle diyor Maşallah tekrar rengide çok güzel.
    ///M Rulez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok sağ olun Allah razı olsun. Galiba çoğumuzun babalarında Tempra hastalığı var. Bana da babadan geçti bu hastalık. Arkadaşlarım 106 206 binerken ben bunda geziyorum aile babası gibi
    Uzun yolda evet gerçekten çok rahat. Evet ben de 0,27 diye biliyorum sürtünme katsayısını.
    Elden geldiğince orijinal şekilde binmeye çalışıcam tekrardan çok sağ olun
    BMW E90 320d LCI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)