Maşallah. Allah kaza bela göstermesin. Taksici olayında nazar çıkmış :). 18 jant corsayi rahat kaldirmaz diye düşünüyorum. Benim tercihim 17 den yana olurdu. 17 takip daha fazla basardim
Printable View
Maşallah. Allah kaza bela göstermesin. Taksici olayında nazar çıkmış :). 18 jant corsayi rahat kaldirmaz diye düşünüyorum. Benim tercihim 17 den yana olurdu. 17 takip daha fazla basardim
Maşallah aracınız çok iyi duruyor Allah kaza bela vermesin
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...b7ab6a0ea0c777
Hayırlı olsun :) Corsa güzel araçtır,uzun kmler sıkıntısız binersiniz bende D sport'umu satalı bi 5 veya 6 ay oldu H&R yay ile alçaltıp 17 inç enkei jant ile kombinlemiştim aracımı sormak istediğin bir soru olursa sorabilirsin :)
bu arada elimde arka difüzör mevcut depoda duruyor hayırlı olsun hediyesi olsun corsana istanbuldaysan adresi vereyim alabilirsin benden istediğin zaman :)
Vallahi cok memnun olurum. Atakoyde calisiyorum. Bahcesehirde oturuyorum. Bosta duruyor ise alabilirim sizin icinde sakincasi yoksa. Hem tanisip sohbet etme firsati buluruz cay corba icer konusuruz. Soracak tonla soru cikartirim ben :)
hayırlı olsun , güle güle kullan toprağım.. :D
Hayırlı olsun aynı heyecanı bende ağustos'ta yaşamıştım punto ile. 4x100 güzel jant bulma konusunda Allah kolaylık versin ben çok aradım en son orjinal fiat jantı aldım.
Güzel günlerde kullanman dileğiyle
Saygılar
Hayırlı olsun Enishan.Umarım en büyük kazan bu olur:).Bende 4x100 18 jant lastik var boşta duruyor,kırklareliye geldiğinde deneyebilirsin.araçta nasıl durduğunu görmüş olursun.konfor çekiş vs aklında fikir oluşur.
Allah heyecanınızı kaybettirmesin, güzel bir araç almışsınız umarım kafanızdakileri gerçekleştirirsiniz. OEM jantları kalsın bence gayet güzeller, araç açık renk olduğu için Gunmetal boyarsanız duruşu çok değişecektir. Corsa' lar sert süspansiyona sahip olduğu için ince yanak lastik dökecektir arabayı, hiç gerek yok bence. Sonrasında güzel bir pasta cila, beşiktaş baskı APP yay kombinasyonunun üzerine ön cam dahil film yaptınız mı çok tatlı duracaktır. Kazasız belasız sürüşler.
Çok temiz ve isabetli karar vermişsiniz yanlız.
Araç dizelse 6. Vitesi boş verin size Top speed kazandırmaz ama yüksek hızda ekonomi yapar ve şehir içinde dizelse zırt pırt vites değiştirirseniz :)
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Bi sure alamam zaten jant lastik. Dedigim gibi elimde iki takim lastikte var. Bakalim guzel bi takas imkani filan denk gelmedigi surece jantlar simdilik orjinal kalacak. Gunmetal tarzi bi renk bende dusunuyorum. Ancak yay aldigim zaman boyayim dedim. Aracta perde var o yuzden film olayi dusunduruyor . Yaz lastiklerine gecmeden jantlari da boyarim yaylari takip. Simdi esas soru bu h&r yaylari orjinal olarak nereden bulabiliriz?
Tekrardan selamlar. Gecen ay corsaya ufak bi hediye almistim. Yetersiz gelen ses sistemine alpine in aktif subw. Montajlattim. Ilk hediyem bu oldu corciye. Urun ile ilgili merak ettiginiz seyler varsa goruslerimi aktarabilirim.
Gelelim bu ay yapmak istediklerime. Bu arka tamponun tamiratini halletmek istiyorum kismetse. Bu durumda araci babama teslim edip boya tamirat vs gibi islemlere girmek demek. Hazir boyle bi firsat varken aklimdaki isleride ekleyeyim. Boyaci isini bir kerede tamamlayayim istiyorum.
Sirasiyla;
-arka tampon tamirati ve boyasi
-on kaputta tas vuruklari var kaputu komple temizletip boyanmasi
-on tamponda izgara panjur vs gibi aksamlarin parlak siyaha boyanmasi(bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var)
-Lip (astra h lipi yada corsalarda genelde kullanilan evo lipine benzer bi lip arasinda kaldim) ve siyaha boyanmasi
-cam ustu kibar bi spoiler ve boyanmasi
-jantlarin gunmetal veya benzeri tonlarda koyu renge boyanmasi
On tampondaki o plastik aksamlarin boyanmasi konusunda ne dusunursunuz? Soyle bi ornek buldum şık geldi gozume.
[IMG]http://i.hizliresim.com/0n0pAD.jpg[/IMG]
kafada ne varsa siyah yapabilirsin , hiç korkma.
ha mat mı parlak mı dersen tartışılır. zevk meselesi.
herşeyden önce eğer yoksa besiktas baskı plakaları al derim.
Merhabalar tekrardan. Aracin arka tampon ve boya rotuslerini yaptirdim. Yikama sonrasinda guzel bi geri donus fotorafi ekleyecegim.
Sizlere danismak istedigim birsey var. Avusturyadan corsa d icin alabilecegim avantajli bi urun varmi sizce? Yakinda gelecek tanidiklar var. Imkan varken kullanayim diyorum. Siz olsaniz ne alirdiniz?
Araçta hız sabitleyici yoksa, hız sabitleyicili sinyal kolu. Daha büyük parça getirme imkânınız varsa yeni tip afl mercekli farlar getirip burdanda yeni tip tamponla araç makyajlanabilir.
Hiz sabitleyici once ki sahibi tarafindan takilmis. Tavsiyeleriniz icin t.ederim.