Maşallah Allah kaza bela vermesin bence de çok doğru bir seçim yaptın hacı. Güle güle kullan.
Heh kahramanımız da gelmişBro, araba şimdilik pis ama temizlendiğin de mermi
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Kesinlikle haklısınız, kaderi değişti değişmeye de devam edecek bende kaldığı sürece araçTeşekkür ederim bu arada.
Teşekkür ederim Güray abim, gerçekten araba çok keyifli allah razı olsun abim
Haha teşekkür ederim iyi dileğiniz için allah razı olsun.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, sağolun kafayı belki biraz daha indirebilirim ama bu halide güzelSağolun.
Teşekkür ederim Tayfun abim, allah razı olsun.
Amin amin, teşekkür ederim allah razı olsun.
Teşekkür ederim Özgür abim, allah razı olsun. Şuan fark ediyorum ki çok güzel seçim yapmışım gerçekten.
Ne yapayım zor seçip, nokta vuruşu yapıyorum kardeşim be
Teşekkür ederim allah razı olsun.
Eyvallah kankam, teşekkür ederim allah razı olsun baya bir doğru tercih yaptım.![]()
hayırlı uğurlu olsun resmen fiesta aldırır adama 5. foto forza motorsportta çekilmiş sandımduruşu rengı 10 numara maşallah kazasız belasız
Çok farklı bi arac gözümüzün alışık olmadığı cinsten. Maşallah Allah kaza bela vermesin. Trimdeki önce si sonrası efsane olmus. Cok şaşırdım
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Teşekkür ederim kardeşim, allah razı olsun.Daha çok fotoğrafı çekilecek onun havalar biraz normal' e dönmesi yeterli
Aynen haklısınız gözlerin hiç alışık olmadığı bir araç ne yazık ki alıştıracağız sanki buraya fotoğraf koydukça, Trim resmen kendine geldi ben boyatacaktım gövde rengine ama şuan resmen boya olayını durdurdu kafamda ilerde yapacağım ama daha kaliteli göstereceğine inanıyorum. Teşekkür ederim, sağolun iyi dilekleriniz için.
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Eyvallah kardeşim, allah razı olsun. Teşekkür ediyore
Eyvallah yavru, teşekkür ediyore yanacıklarından öpüyore
Teşekkür ederim, allah razı olsun havalar biraz daha düzelsin kafayı biraz daha indircem kartel koruma yaptıktan sonra.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)