buda benim corollam şakir coil var konfor cok bozulmadı bi düşün istersen
Değerli Techturkey üyeleri projemize 'nadir bulunan parça' statüsünde bir geliştirme ile devam ediyoruz
efsane hastalarının yakından bileceğini düşündüğüm fx tampona özel oem fx gt lip e sonunda kavuşabildim.Aracı güzel bir görünüme kavuşturması yanında aerodinamisine de oldukça katkıda bulunan bir lip.Temsili bir foto
lip sadece japonya ve çevresinde o dönem satılan fx gt serisine(avrupaya gönderilen fx serisinde lip bulunmaz ve sis farı yerlerinde plastik kapak bulunur) ait özel bir parça.o nedenle servisten sıfırının temini mümkün değildi malesef.
heyecanla kutuyu açtım ve kontrol ettim.yol yorgunudur diye 2 kere arap sabunuyla yıkadım)
lipin orta kısımında yapışkan lekesi var(hep bana denk geliyo bu yapışkanlar) oraya wd-40 la ufak bir müdahale yapcam
coco sabırsız bekliyo,inşalla bu haftasonu temizleyip montajını yapacam beklemede kalın
![]()
Hani bana hani bana. Nereden temin edeceğiz
?
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Vee sıra lipimizin montajına geldiMalesef lip le beraber montaj için herhangi bir vs gelmedi.5 tane orta kısımda 2 şer tane de kanatlarda olmak üzere 9 tane vida yeri var lipin ve tamponun üzerinde.ben de nalburdan bu vidaları aldım
sırayla vidaları dizip hazırladım
montaj göründüğü kadar kolay olmadı)
vee mutlu son
![]()
çok teşekkür ederim Allah daha iyisini size nasip etsin
tampon panjur vs siyaha boyamak hoşuma gitmiyor.apaçi işi geliyor bana.bu haliyle beğeniyorum
Temin etmem oldukça güç ve masraflı oldu Mehmet Bey.Pakistanlı bir satıcı ve aynı zamanda arkadaşım olan birinden aldım![]()
Panjur böyle hoş durmuyor bana gore. Parlak sıyaha boyarsanız anlamı olur dıye dusunuyorum tourıngın. Sonrasında tamponun orta kısmının arkasından ızgara yaparsanız cok daha guzel olur. Sanırım daha onceden boyanmıs on taraf ve ızole yapılmadıgı ıcın petege fana hep boya gelmıs kotu duruyor bu sekılde.
Old School > New
Maşllah herşeyi ile gerçekten harika olmuş. Böyle eski model'de araçlara extralar katınca bambaşka bir çehreye bürünüyor.
Hey maşallahhhh eski günlerimi hatırlattığın için teşekkürler ae101 candır
Bugün coco nun pazar temizliğini yaptım bir kaç foto denemesi yapayım dedim
Arka tarafta göz yoran yazıların hepsini çıkardımbence böyle sade ve şık oldu.yalnız yazıların altındaki yapışkanlar inatçı çıktı.biraz leke hala var.sıcak su,wd 40 denedim anca bu kadar oldu.tavsiyelerinizi bekliyorum
biraz gezip gazladık inzivaya çekildi
önümüzdeki günlerde 2.bakım paketi için servise gidiyoruz,gittikçe sürmek daha keyifli oluyor.bu arada jant konusunda karar verdim
bronz renk 15 inç ce28n in aynısı konig heliuma karar verdimydışından 1er 1er getrtcem inşallah .birkaç temsili foto
![]()
değerli Techturkey üyeleri sonunda jantlarım geldiyurtdışından getirteceğimi söylemiştim ama tanesi tüm hizmetler dahil 550 tl olunca bi takım janta(ki orjinal değil) 2000 tl den fazla vermek beni rahatsız etti.yurtiçinde dükkanklara baktım ve şunu söyleyebilirim ki bu jantları bulmak artık çok zor ve zahmetli.Forumda japon arabalarına en çok tavsiye edilen bu jantların temini neden bu kadar zor anlamak güç.sonunda antepte bir satıcıdan 2.el olarak aldım.neyse fotolarımıza geçelim
haftasonu bronza boyayacağım şimdilik temizliklerini yapıp rafa kaldırdım![]()
Maşallah. Allah kaza bela vermesin insanın hayaline kavuşup emek harcaması kadar güzeli yok. Jantlar bronz cok yakisacaktir. Ama tavsiyem coile takmanız kafa çok yüksek duruyo bu yüzden lipte kendini belli etmiyor bence. Tekrar maşallah süper bi makina![]()
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Maşallah çok emek var ve güzel şeyler yapmışsınız takipteyim![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)