Hayırlı olsun güzel araç almışsınız maşallah kazasız belasız.
Printable View
Hayırlı olsun güzel araç almışsınız maşallah kazasız belasız.
Hayırlı olsun kardesim Masallah Allah kazadan beladan nazardan korusun :) Alınabilecek en iyi T sportu almissin keske basiklik ve plaka kalsaymis :)
Koni amortisor dusunursen goruselim :D
Allah kaza bela vermesin Emir kardeşim güle güle kullan
fotoğraflardan birinde arkada gözüken civic bizim eski ej civic mi :D
Hayırlı olsun Emir kaza bela vermesin Allah :)
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin
güzel kardeşim, Kazasız belasız kullanmayı allahım nasib etsin... Araç güzel maşallahı var. ciğerli makinesi var, bir önceki sahibine de ayrıca teşekkür ederim. Araç güzel ve diri durumda :)
çok teşekkür ederim kardeşim sağolasın :)
teşekkür ederim :) Basıklık evet iyiydi ama yollar sağolsun ve günlük bindiğim için araca eziyet olabilirdi.
teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim kardeşim toyotadan devam dedik :)
teşekkür ederim daha iyisini herkese nasip etsin allah :)
Çok teşekkür ederim abi.Basıklık dediğim gibi benim için şu an sıkıntı..ilerleyen zamanda coil yapmayı düşünüyorum.Plaka ise sorma bir hevesle değişelim dedik ama eskiside kalsa olurmuş :) Koniler için p.m bekliyorum :D
çok teşekkür ederim abi :) aynen abi ej civic :) en son 24bin istiyorlardı :D
Çok teşekkür ederim abi sağolasın :)
Çok teşekkür ederim abi :) Sabrettim muradıma erdim :) Gözüm kapalı aldım mutluyum huzurluyum :D
Hayırlı olsun kazasız belasız iyigünlerde kullanın.
:) Hayırlı uğurlu olsun. T-sport çok başka zevkli araçtır. Kullandım tadını bilirim. Allah nazarlardan saklasın uzun süre sorunsuz sıkıntısız kullanırsın inşallah :).
Emir ne yaptın ne ettin aldın, işin aslını emir tam anlatmamış neredeyse 8 aydır bir pazarlık içerisindeydik ben ona başka t sportlar gösteriyorum geliyor gidiyor beğenmiyordu sonrasında benimde artık 5 sene oldu sıkıldım dememle ciddiyete bindi satma maceram sonra vazgeçtim emir bastırdı artık satmak istemediğimden orası bozuldu sıfırı 2 bin vs diye yalanlar söyleyip soğutmaya çalıştım ama yemedi :D bir anda arabayı sattım geliyorum dedi geldi aldı gitti neyse ki içim rahat emeklerimin karşılığını verecek birine gitti.
Tekrar Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin.
Kazasız belasız maşallah hayırlı olsun .
Çok teşekkür ederim kardeşim.Aynen tsport bir başka.. kullanan daha da iyi bilir.. Allah nasip ederse araç daimi bende :)
Zorla aldık ama araç ikimizin abi:) Senden ne araç olursa olsun alırım cidden :) Emre abiye,sana tekrardan teşekkürlerimi sunarım araca bu derece diri tuttuğunuz için :)
not : Her gün whatsapptan araç bugün de böyle diye foto attığım doğrudur :D
Şunu verip bi kırbaçlayamadık :)
Kazasiz belasiz kardesim
hayırlı olsun alabileceğin en iyi tsportu aldın. canı gaza getiren sen mişin demek. güle güle kullan. arabanın kıymetini bil.
sağolasın kardeşim benim :)
Çok teşekkür ederim,gaza getiren bendim hiç şüphesiz :) Araç emin ellerde zaten yapılacak olanlar,yapılanlar v.b can abiyle sürekli iletişim halindeyiz :) Araç uzun yıllar boyunca diriliğini koruyacak :)
keyıflı arac almıssınız kazasız belasız gunlerde ınsAllah
Emir kardeşim sonunda hayallerine kavuştun Allah kaza bela göstermesin kardeşim. Çok güzel bi araba almışsın
Maşallah kardeşim, güle güle kullan.