OOOO bunlar çok fenadır herkes bilmez bunun tadını zamanında benim bi arkadaşımdada vardı hayırlı uğurlu olsun fena sağlam ciğerlidir
Printable View
OOOO bunlar çok fenadır herkes bilmez bunun tadını zamanında benim bi arkadaşımdada vardı hayırlı uğurlu olsun fena sağlam ciğerlidir
Zaten hatri sayılıyor kardeşim maşallahı var, sesini özledik bi video koy şuraya :)
Bi ara yine gelim de o tsporu kırbaçlayım
http://i67.tinypic.com/2zi22jl.jpg
ufak güncel foto atayım :) haftaya inşallah yazılımızı çözeceğiz utku abiyi bekliyorum :)
Bu süreçte orginal benzin filtresini aldım ayrıca bushing kit siparişlerinide geçtim rahat duramıyorum :)
İnjenden vazgeçip harici short ram tipinde bir filtre kiti yaptım,tek eksiği ısı duvarı kaldı.İlerleyen süreçta aklıma yatarsa aküyü bagaja alıp 1 tık daha iyi filtre kiti yapacağım.Açıkcası injen güzeldi sesi yırtması iyiydi lakin gaz tepkim kötüydü hava çok dolaşıyordu..
Maşallah çok güzel görünüyor son fotoğraf yıkım :)
Emir maşallah islerini ayarlada istanbul yap bakalım ne kadar fark etmiş gidişi ☺
Masallah.. ben bu araci orjinal halinde kullanamazdim herhalde, daha agresif bir görüntüyü hakediyor bence :)
Birde ben batıkentte hiç göremedim seni, yakından görmek isterim
Kanka ne zaman çekiyoruz fotolarıni
çok teşekkür ederim dostum :)
yakın zamanda ordayım inşallah :D
kesinlikle..motor mekanik olarak işim bitti sayılır ilerleyen süreçte boya-spoiler-coil gibi liste uzayıp gidiyor :) İnönü mahallesindeyim ben,atlantis-çakırlar-ostim 3lüsünde sık görebilirsiniz :) Ben görürsem sizi keserim önünüzü :)
yazılımdan sonra direk sendeyim kanka hem buluşur hemde video-foto alırız elinden :)
Ne oldu aküyü bagaja almıcaktın dediğime geldin mi :)
Bir iki yeni video aslında hiç fena olmaz :).
2004 te bu kasa Corollamız vardı cok guzel yuruyordu. T sport un gidisi nasil olur tahmin edemiyorum :) maşallah kazasiz belasiz surusler