Maşallah egsoz sesi çok iyi birtane bursa'da vardı eskiden onun sesinide çok beğeniyordum, kazasız belasız :)
Printable View
Maşallah egsoz sesi çok iyi birtane bursa'da vardı eskiden onun sesinide çok beğeniyordum, kazasız belasız :)
Vardır yoktur bilemeyiz,amaç tsportların yürüdüğünü göstermek.Zaten NNC'de bunu kanıtlamış araç benim için sıkıntı yok o konuda :) İnşallah bundan 1-2 sene sonrada tr'de tek niteliğinde yürüyecek bakalım:) Eksoz Çopur Eksoz yapımı varex.
Bu arada dyno çıktısınıda atacağım,İstanbulda aldığı net güçler ;Tekerde 175,motorda 212 hp.Ekstra olarakta ; Original İNJEN cai,PPE Headers,63mm Stainless Düz boru + Varex.Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.Tsportlar yürüsün kendini ispatlasın milletin ön yargısını kırsın :)
emir arabayı görmesem typer sanıcam, çok iyi be kardeşim maşallah :D
Ohh be
Sonunda biz Clio RS çiler Can'dan kurtulduk :D
Hayırlı olsun :)
Emirr hep söylüyorum marka güzel bi egzoz takalım, sesi o zaman dinle.
Maşallah LON T-sporta, çok güzel, bindim canlı canlı gördüm, ciddi gidiyor hayranım.
Kazasız belasız kullan kardeşim.
Çok başarılı maşallah :)
çok teşekkür ederim kardeşim :)
:D Can abi tsportu sattı hayatdan da koptu valla :D Teşekkürler :)
Çok teşekkürler kardeşim benim :)
Paylaşın işte ne güzel,whatsappta +/-'li öneriler konuşmalarla insanların ön yargısı yıkılmıyor maalesef :)
Çok teşekkür ederim :)
Maşallah en mantıklısını yaptın 306gtı vs iyiki almamışsın. Vti ların 45 milyar olduğu bu zamanda bu aldığın arabayla stock fn2 typerlarla çok çok rahat yürürsün belki geçersin bile :) Kıbrısta yaşıyorum ben burda tsport çok var sürekli denemelerinide yapıyoruz :) kazasız belasız :)
Bende egsozu değiştimeyi düşünüyorum bu aralar. Konunun devamına video yükleyince paylaşırım :)
Kazasız belasız cezasız kardeşim
Biraz güncel çekelim :) Rutin bakımlarımızla birliklikte biraz güç ve tork aldık :)
http://i65.tinypic.com/nx2lh5.jpg
http://i66.tinypic.com/2dt8abr.jpg
Külbütör kapağımızı kırmızı yaptık ve özel parça olan vvtli kapağımızı taktık :) ve MonkeyWrenchRacing'in Stage 2 eksantrik ve yay setini taktık :)
LON 85 T SPORT TURKEY - YouTube
Bugün öylesine video çektim... En yakın zamanda dyno yapacağım.Tahmini motorda 230,tekerde 180-190 bekliyorum.Lütfen maşallahınızı esirgemeyiniz,Allah herkese daha iyisini nasip etsin :)
Emir bi daha buluşalımda biniyim şu canavara :)
güzel parçalar gelmiş :) hayırlı olsun
Masallah,kazasiz belasiz keyifli gazlamalar. Cok tatli bi sesi var :)
maşallah kazasız belasız, çok güzel sesi. :) çekimde kullandığınız kameranın modelini öğrenebilir miyim acaba ?
Gözümü kapatıp izledim dedim bi yanlışlık var ep3 bu :) efsane olmuş gerçekten
DBS Type-r 2 - 3 vites - YouTube
Birde 3den 2 ye çekip uzama videosu çekseniz şu şekil süper olur hem kulaklarımızın pası silinir
çok teşekkür ederim :) HD 1080P Sports marka kamera.Dış görüntüsü sj4000ile aynı ucuz diye beklentim düşüktü ama videodaki gibi optimal çekimi var..
Çok teşekkür ederim :) 3-2'ye bugüne kadar hiç yapmadım bu araçta açıkcası yapmayıda düşünmem :) Bizim motorlarda yağ pompası mevzusu ve herhangi yanlış vites anında subap çakmaya sebep.Bu yüzden 3-2 yaptığımda olmayacaklar şeyler başıma gelebilir :D
MaşAllah tekrardan kıymeti bilinmeyenlerden ama böyle arada çıkan nadide eserler bizleri mutlu ediyor:)