t4 ten sonra hgt tat vermiştir.maşallah herşeyi ile emek vermişsiniz
t4 ten sonra hgt tat vermiştir.maşallah herşeyi ile emek vermişsiniz
Coğrafya kaderdir
Harika bi araç olmus. Rengine hasta oldum. Cabrio'mu bende boya kaportaya verecem acaba kendi rengi degilde (gri) baska bi rengemi boyatsam diye beynimi yiyiyorum kaporta boya işlemi kacgün ve fiyat ne kadar oldu ? Ve bu kaporta boyacı dayı nerde?
Son hali gerçekten çok güzel olmuş, verilen emek ortada, ağız tadıyla binin maşallah kazasız belasız.
BMW E90 320d LCI
maşallah ya. cidden büyük emek verilmiş. şahsi fikrim evladiyelik saklamak. ben olsam saklardım. bendede 1.6sı var. şu arabaların kıymetini bilmiyolar en çok ona yanıyorumve bence orjinal siyah hgt jantlı hali daha güzel daha agresif durmuş ve hgt jantını satarsanız talip olabilirim
tekrardan maşallah.
t4 unde yeri ayrıydı benim içineyv
kaportada bi işlem yapılmadı...bende boyaya hazırlamıstım aracı zaten..10 gün civarı sürdü bana maliyeti 3k yı buldu...
sasmazda ustanın yeri..
teşekkürler... ustanın dukkan kucucuk bi yer tam sokagını fln bilmiyorum... isterseniz numarasını verebilirim..
teşekkürler
bende saklamayı dusunuyorum su an
orj jantlarını kıslık lastiklerle kullanıyorum o yüzden satmayı dusunmüyorum![]()
1-2 yıl içerisinde ciddi anlamda sahip olmak istediğim araçlardan biri aracınız ama yok motor yer yok ustası yok diye o kadar çok laf söyleyen var ki etrafımda soğudum vaz mı geçsem dedim. Ama şimdi konuyu gördüm baştan sonra okudum içim açıldı bildiğinhatta ilk vtec in konusunda görmüştüm 17 rpf li halini oraya da yazdım hgt forumdan mı diye
Maşallah hocam araca,rengi,duruşu herşeyi efsane güle güle bininTek ricam konuyu resim videolarla doyurmanız
)
Elinize emeğinize sağlık gördüğüm en güzel hgt lerden Allah kaza bela vermesin
#hgtyemaşallah![]()
![]()
![]()
Renk, ses efsane tam bi turbosuz impreza oldu gardaşım nazar değmesinkazasız belasız kullan yıllarca
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
ra tekrar satışta ra ile iligli bana yardımcı olacak arkadaşımız varmıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)