Baştan aşağıya değişim bu olsa gerekMaşallah diyorum ve Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
![]()
Şansız durumlar yaşasamda palio bitti sonunda.Geçen hatfa pasta ile verniği düzeltirken bol bol foto çekmiştim ancak sd kart bozuldu ve detaylar orada kaldı.Cep telefonu ile çektiğim üç fotoğrafı paylaşacağım. Seramik öncesi vernik yüzeyiğini düzgün hale getirmek için Menzerna FG 400 ve FF 3000 chemical guys hex logic cutting ve polishing ped kullandım.Sonra Dr beasley seramik ile korumaya aldım.Bijon saplamalarını üstündekilerden biraz uzun alarak takım halinde değiştirdim.Tam herşey bitti derken alternatör ömrünü doldu ve yolda kaldım.Servisim orjinal parça ile değişim yaptı umarım bize artık süpriz yapmaz.
Yeni bijon saplamalarımız,
Sol tarafı çizeklerden dolayı komple 2000-3000 zımpara ile düzelttim.
Farlarımızı düzeltme zamanı geldi.
Solan Fiat yazımızı yenisi ile değiştirdim.
Son kat uygulama zamanı DR Beasley sahnede.
Konu bitmedi sadece iş bittiDr Beasly gözlemleyip bilgi vereceğim.Yeni bir şey eklersem bilgilendireceğim
![]()
Maşallah araç çok guzel olmuş. Farlari patlatırken zımpara kullandınız mı? Birde hangi ürünü kullandınız? Uygulama makineylemi, ellemi yapıldı?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Tekrardan maşallah
Yeni alternatör takıp kardeşime aracı teslim ettim.Ufak bir yıkama videom var onuda ekleyeceğim.Dr beasley boncukları çok güzel.Bakalım maceramız nasıl devam edecek
![]()
Elinde can buldu araç yeniden abi, imreniyorum yaptığın tüm işlere. MaşAllah. Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin mevlam.
CcC Cem Reyiz CcC
Kardeşlik kontejan alımı varsa yarın biletimi alır gelirim
![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maşallah süper gözüküyor.
Aynı Palio dan bizde de var bir tane ama bunun yanından geçemez.
Van bizimki sağa sola koşturmaya eşşek niyetine.
Farlar tamamen mat olmuş aydınlatmıyor bile.
Sırası ile 1000 - 1500 - 2000 - 3000 zımpara atsam elle toparlayabilirmiyim bu şekilde farları.
Bir de anahtara detailing uygulanmamış o gözümden kaçmadı![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)