Çokta kötü değil bebence jantların renginde ufak bir değişiklik olsa güzel olur. Mesela bronz ??
İzinsiz ps yaptım kusura bakmayın
![]()
Çokta kötü değil bebence jantların renginde ufak bir değişiklik olsa güzel olur. Mesela bronz ??
İzinsiz ps yaptım kusura bakmayın
![]()
Coğrafya kaderdir
Keşke değiştermeseymişsiniz jantları
Zevk meselesi sonuçta ama neredeyse yukarıda paylaşılan jantların hepsi çok çok daha güzel.
Farklılığın ayarı kaçınca biraz abes ve kalitesiz bir görüntü olabiliyor. Dengeyi tutturmak zor gerçekten.
Araç ilk başlarda gayet hoş duruyordu. fakat jant değişme boyama far karartma işlerine girince araç boğuldu ve o ilk güzelliğini yitirdi. özellikle şuan üzerindeki viper jant mıdır nedir onlarla şahin gibi duruyor![]()
farların zemini zaten siyah ve mercekle falan gayet güzel duruyormuş, üstüne film çekince leş olmuş kusurabakma
onun haricinde hoş duruyor
18 evet
Ben aracı sattığım zaman üzerindeydi. Servisten getirtebilirsin ama fiyat ne olur bilemiyorum 2. El almıştım ben jantları çünkü
@mepsthirteen 180sx
Ben beğendim açıkçası jantları ama milletin beğenmemesini jantın kötülüğüne değil daha çok bu modelin ele ayağa düşmesine bağlıyorum.Belki bi throwing star gidebilir aracınıza
Makine arkadan çok tatlı durmuş, maşAllah. Jantlar ele ayağa düşmese gerçekten güzel. Renk olarak bence böyle kalmalı aynalarla çok uyumlu ve güzel olmuş. Stoptaki beyaz yerlere siyah folyo çekerseniz güzel durabilir.
Sag egsoz ucu da hafif siyah boya ile kararsa sanirim daha uyumlu olacak.. Biraz göze batar halde olmus sag/sol farkı
Son olarak jantların rengi bana cok açık gri gibi geldi ve o siyahlik icinde 1-2 ton koyu olsa tam ideal olacakmış hissi verdi.
Araca kocaman bir masallah![]()
değişiklik iyidir diye düşünüyorum ben. lakin arka janttaki ofsetten mi bilemedim daha geniş taban lastik seçilse daha mi iyi olurmuş sanki.. kazasız günlerde kullanın hocam. bu arada ön lastik ebadı nedir. çok ince yanak gibi
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
hepinize ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ederım , şuan üstünde 215 35 18 yanak lastikler var gerçekten çok ince arkalara 225 35 düşünüyordm bulamadım mecbur 215 35 taktım , canlı olarak arka lastik gayet geniş belki kamber durduğundan yanıltmış olabilir , renk olarak hağla kararsızım fikirlere herzaman açığım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)