çok şık ve farklı duruyor gerçekten, güle güle kullanın.
çok şık ve farklı duruyor gerçekten, güle güle kullanın.
Maşallah aracınız gerçekten dikkat çekici. Araç hakkında kısa bilgi alabilirmiyim bir arkadaşıma bakıyoruz aynısından. 1,2 motor yeterli mi? Şanzuman nasıl geçişler falan? Can sıkıyor mu? Yakıt ne durumda?
Tufan has no limits.
Ulan vicdansız bir teşekkür et)
Benim ömrümü yedin , arkadaşların ömrünü yedin yetmedi bir de sözlümü sürükledik 500 peşine
Güle güle kullan canım .
Teşekkür ederim. Çok gariptir gram sekme yok diyebilirim. Amortisör yetersiz kalıyor vurma sesi oluyor sadece bu ay coilover yaptıracağım biraz sert olsun ben konforu pek seven biri değilim basık arabaya bindiğimi hissetmiyorum azıcık sekmesini istiyorumnam'da yaptırdım
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Performans yok ama şehir içi için seriliği güzel 3 ten sonra kimsecikler yokUzun yol kısa yol bayır vs. her yerde test ettim ben hiç problem yaşamadım. Vites geçişleri ilk başta vuruntulu oluyor sonra hissiyata ayak uydurunca vuruntusuz geçirmeyi öğreniyor insan yani şu an ben sıkıntı yaşamıyorum
![]()
bebeğim teşekkür ederimverdin gazı verdin gazı iyi ki de vermişsin
![]()
O değil de pazar günü şampuanı vs. aldım gittim yıkamaya 2 tane nasip çıktı arabayadedim satmıyorum daha yapacaklarım var
Komple bitirmeden arabayı satmayacağım daha başına çok ekşirim kardeşim ahahaha![]()
![]()
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Bende leon aracıma 45mm Vogtland taktım da araç orjinalden suv yükseliğinde olunca istediğim gibi olmadı,önlere pres mi yapsam dedim.Ama şu an konforundan çok memnunum.Etrafımdakilerde pres le berbat olur düşüncesindeler ama hala düşünmüyor değilim.Ama siz memnunsunuz sanırım presli halinden![]()
maşallah kazasız belasız çok hoş olmuş sahibinden ilanlarına +5 koydurur fotoğraflar![]()
gordugum en guzel 500 diyebilirim, yaptiklariniz hakikaten cok yakismis.
imkan olsa da abarth olanlarini da gorebilsek trde..
belki ileride siz de bunun gibi bi canavara cevirirsiniz, fikir olsun diye atiyorum
http://vancouver.craigslist.ca/rds/ctd/5485238172.html
bir ara iş yerinde baya bir swap muhabbeti yapmıştık aslındaçok sağlam bir sleeper olmaz mı
1.4 100 hp 6 ileri manuel olanları var. Şuna yapacaklarımı yapayım ondan sonra öyle bir tane bulup bızıklamayı çok düşünüyorum aslında![]()
500 ü uzun bir süre kullanacağım ben ama hangi modeli nasıl olacak onda kararsızım. İmkan olursa zaten evladiyelik bir tane saklamak çok isterim.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
swap kesinlikle muazzam olurdu1.4 turbolar falan bence mini cooper Sten falan daha karizmatik duruyor. cift egzoz cikislari,akrep stickerlari falan acaip agresif
bunu da ben kiralamistim, senin bahsettigin 1.4 100 hplik olandan,sanirim 2011 modeldi.yalniz manuel degildi, aracin performansini ciddi manada dusuruyor :/
32 dolara 600+ km yol yaptim, cok keyif almistim.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)