Maşallah kazasız belasız geçen yıl 1.4hdi yle izmir antalya kütahya yaptım toplamda 2500 km ye yakın gidişi ve yakıtı memnun etmemişti 1,6hdi ile iyi bi tercih yapmışsın
Printable View
Maşallah kazasız belasız geçen yıl 1.4hdi yle izmir antalya kütahya yaptım toplamda 2500 km ye yakın gidişi ve yakıtı memnun etmemişti 1,6hdi ile iyi bi tercih yapmışsın
Tşk ederim kanka, aynen jantları boyamak kafamda var bencede daha güzel olabilir , aynaları da boyucam.
Tşk ederim.
Tşk ederim :)
Saolasın, yakıt konusunda benide memnun ediyor fazlası ile.
Yazılım Big Turbo hahahaha Taytaytaytay :D Hayırlı Olsun Hızlı Kardeşim :)
Denizlideki fotolarda sanki daha güzel çıkmış araç :D Maşallah abi güzel olmuş kazasız belasız binmek nasip olur inşallah :)
Alırken de, satarken de insanlarımız dürüst değil. Arabası 2 gün yerine 3 haftada satılacak diye yapmadıkları dansözlük kalmıyor. Bakımı yeni yapıldı yalanları, sadece akşam müsaitim deyip kör topla araç çakma çabaları, km orjinal bildiğim kadarıyla diyip, tek mesajla mantara bağlamaları vs.
=)
Vay seni buralarda görmek güzel, hız yok artık :). Saol kardeşim.
Eyvallah saolasın kardeşim Denizlinin yeri ayrı tabi plakam bile 20 :P
Aynen öyle piyasanın iice boku çıktı, sana bile 0 araba aldırdı :)
Taytay reyiz vurdu yine gol oldu :D
Maşallah :)
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin ızgarayı piano black yaparsan çok güzel durur :)
Tayfun abi masallah kazasiz belasiz nazarsız abim. Big turbo falan yap buna ck değişik şeyler yapabilir
maşallah boyle yakışan şeyler yapılınca kip olmuş yapılan herşey oturmuş :)
Eyv kardeşim saolasın :)))
aylık 5000 lira maaş alıyon ödersin :D
Saol kardeşim, aynen oda kafamda var daha badana boya işlerine girmedim :)) jantları boyarken bi kaç ufak tefek boyatacagım yerler de var aradan çıkarıcam hepsini bakalım fırsat bulursam :)
Saol kardeşim benim cümlemize kazasız belasız. Yok ya öyle big turbo işine girmem belki yazılım yaparım kat iptali devam ,psa biraz narin :)
Çok tşk ederim, sizin konunuzu da severek takip ediyorum aracınızın maşallahı var çok hoşuma gidiyor :) .
Evli mutlu c3'lü :D
Hay maşallah abi elinin değmesi yetiyor
Son hali güzel olmuş maşallah.
Maşallah kuzi jantlar cok yakışmış tam ayarinda basmışsın kazasız belasız artık aile spec daha çok yakışıyor sana :)
Masallah cok guzel duruyor aracın. Bi ara bızım orlara gelırsen farları ben halledebılırım sıfır ayarına getırırız. Birde orjınal jantlarla daha hoş olmus sankı abı benım oyle hosuma gıttı. Kazasız belasız :)
Başarılı dokunuşlar olmuş. Jantlar çok hoş duruyor, btekrar bi baktımda bende neden öyle değil bilemedim :)