maşallah kazasız belasız abi 3,5 ortalamayı gördüm kapı daki iki arabaya bakıp sağlam bir küfür ettim arabalara belki afetirirler kendilerini diye :D
Printable View
maşallah kazasız belasız abi 3,5 ortalamayı gördüm kapı daki iki arabaya bakıp sağlam bir küfür ettim arabalara belki afetirirler kendilerini diye :D
haha kuzen saolasın :) daha basıcam da karabağlar çok berbat , yeni arabanın resimlerini bekliyorum :).
Teşekkür ederim kardeşim, valla farları yaparsan büyük sevaba girersin haftaya cuma Denizlideyim nasipse halledelim müsait olursan :)
Orj jantlı hali pek hoşuma gitmiyor böyle daha dolu dolu duruyor :)
Çok teşekkür ederim. Sizde de mi c3 vardı acaba ? :)
Saol kardeşim haha valla ben sağdan sağdan gidiyorum tın tın :) Boşuna hakkını yeme arabanın seninkinin keyfi başka :)
kanka bi twi değil sen de biliyorsun :p
şaka bir yana, ellerinde güzelleşmeyen araç mı var ! bu da şimdiden güzelleşmiş, c3 piyasasını arttırmadan, 3-5 adet c3 alıp da koyayım kapıya, sayende kar ederim :p
1.6 hdi ve kilosu itibariyle keyifli sürüşe sahiptir sanırım, yakıt zaten efsane ekonomik ...
iyi günlerde güle güle kullan... zevkli adamsın vesselam ;)
Şu twi'yi bi göremedik kanka . :)
Saolasın o senin güzel bakışın elimiden geldiğince yapmaya çalışıyorum , zaten araba fiyatları fırlamış kanka bizim birşey yapmamıza gerek yok , sende kullandın c3 zamanında :)
Valla sınıfına göre güzel gidiyor kanka (200 yaptım :P ahaha ) zaten ben yakıtı için aldım + olarak 1.6 hdi ler sorunsuz diye.
Hazirana az kaldı heyecan varmı :D
Jantlarımız boyada salı günü takmış olurum sanırım :)
http://i.hizliresim.com/Zka3z3.jpg
siyah tenekeleri kırmızıya boyayıp üstüne de ies kapağı taktık mı değme keyfime :D
Tayfun abi biliyorsun bu işi. Çok güzel duruyor c3
Yanıyosun TAYFUN ABİ
Maşallah jantlar çok güzel
Az yakan yumurta :) ,
Sen bu işi biliyorsun taytay,güle güle kullan kardeşim... :)
hedef biz miyiz tayfun abi :)
abi senin c3'e baktıkça benimkine binesim gelmiyor ve coillerden sonra araç çok güzel durmuş
kazasız belasız abi
Evet onu yapmak için söktüm jantları :D Kendini honda sansın prim yapar :)))
Saol kardeşim :)
Eyvallah Berkayı'm :)
Tşk ederim.
Saol kanka , uğraşıoz işte can sıkıntısı şeytan dürtüo . :)) Hani sen almıyosun daha :D
Hahah yok kardeşim ben kendi kendime takılıyorum :)
Tşk ederim kardeşim, sende yaparsın yavaş yavaş basınca top gibi oluyor bizim arabalar yüksekken bende isteksiz biniyordum :) .
güzel araçtır c3 keyifli ve kullanımı rahat :) 2 sene vakit geçirdik beraber :))
http://s12.postimg.org/x0h8wldh9/106...15382197_n.jpg
Maşallah abi kazasız belasız :)