satalım astrayı alalım :D hemen dicem ama astrayla onun ilk peşinatını bile ödeyemeyem :D
saol erkin valla elimden geldiğince yapıyorum, sizlerde beğeniyorsanız bu yaptıklarımı ne mutlu bana :) saolun
Printable View
maşallah gıcır gıcır kazasız inşllh
bu arada olurda bu zımbırtı ne işe yarıyor diyenler içinde google amca saolsun ordan bulduğum bir gifle söyliyim. ani hızlanmalarda ve kalkışlarda bu makaslı süspansiyonlar nerdeyse s oluyor doğru düzgün kalkışı, hızlanmayı engelliyor. aslında bu takılan parça traction barların nerdeyse en basit hali
işte ahanda gif
http://www.timskelton.com/lightning/...s/Wheelhop.gif
takılıncada şu şekilde durucak
http://www.automedia.com/Article/ima...050801tb00.jpg
maşallah kazasız belasız
teşekkür ederim saolun :)
işte en basit hali bu, daha güzelleri ve tutunmaya ciddi anlamda yarar sağlayan başka modelleride mevcut fakat bu okadar düşeş geldiki resmen süpriz gibi bişey oldu. zaten arabamın bu haliylede bunlar bana yeter :D iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim :)
hakan kac yıldır beraberız :D benım vetteyle yapmadıgımız bısı kalmadı :D senın kameyroya bıkez bındık:icon_wack:beuj: gel artık barı cflıgıe gıdelım de fotolayalım su makınları yan yana :Deli:
ya salih çok doğru diyosun ben hatta şu anda kudurmuş durumdayım bu havalar yüzünden. havalar düzeldiği an aynen sizin çiflikteyiz ve foto kesinlikle çektiricez zaten ub zmana kadar çektirmediğimiz hata :D :D hatta çiflikten önce ben bi yağmur yağmadığı gün direk sizin ordayım :D
yagmıyor gel :D
senın bılmedıgn cıflıge gıdıs yolları var cok tatlı yollar orada bı gazlamak lazım hakan :Ç :D
hava durumu karlı sulu cıvık bir hava gösteriyor :D olum üstünü şimdi bi açarsam, bir de yağmur yağarsa kuru hava gelene kadar kapatamam :D
yarın yanına gelebılrım yukseklısans 2. donem kayıt ıslemlerı var onları halledıp gelırım yanına eger işin yoksa
moruk oglenden sonra olur buyuk ıhtımalle 3-4 gıbı heralde zaten erkenden ararım senı sabah bı toplantım var sonra okul işlerı fılan atlar gelrım yanına takılırz bıraz :Ç
konuşuruz salih ;) ararsın beni çıkmadan
caanımsın ;)