son poz muhteşem usta :D
elinize sağlık ;)
Printable View
son poz muhteşem usta :D
elinize sağlık ;)
abi saol valla takana kadar salihle cihan sölesin nasıl uğraştığımı :D ellerim berbat halde hala kirler çıkmadı ve üstüne resmen arabanın altında kendimi dövdüm orda sıkmaya çalışırken birden kurtulan ingiliz anahtarımı dersin kafamı kaldırıp depoya vurmammı dersin feciydi :D
akşamki buryan olayı ne alemde beyler çömüyomuyuz :D
çömmezmiyiz :D aynen ordayız saat18.30 itibariyle :D
eline sağlık hakan:D yoksa usta hakan mı demeliyim artık:D
rölanti videosu yok mu. şöyle kamerayı açıp arabaya binip çalıştırdığın sonra biraz gaz verip gelip geri kamerayı kapattığın klasik videolardan :D
Maşallah Hakan :)
usta deyin yav daha nolsun tam tipimde oturmuş :D
yok ya ömer :D ama yakın zmanda video çekerim :D
saol koray :)
bu arada alakasız olarak büryandna çıktıktan sonra otoparka bi gittim polisler arabanın kaputunda oturuyor :eek: feci derecede şaşırdım anlatamam sırf şaşırmakla kalmadım o ayrı tabide :mad:
Napıyonuz la demedin mi ?
dedim de bişey yok bişey yok dediler ben tabi onlaı görmezden gelip oturdukları yerlere baktım bişey olmuşmu diye allahtan bişeyyok. ulan okadar araba var bumu tabure lan sinir oldum.
guzel cıkmısım :D neyse taktıgmıza deydı zaten derecelıden sonra baya bı guc artısını daha ıyı hısseettırdı
kesin kaçırmıştır diyodun en azından yaslanmış : ) ya manita yapmaya gitseydi :D
arabaya bida ha yanık yağ sür oturamasınlar :)
puahah :D valla anlamadım çekmişler iki motor başına otoparkçılarlada konuşuyolar aynende oturmuşlar :D çözemedim sivilde bu benim ayağımı yapmayamı çalışıyolar :beuj: otoparkçıda abi nereye gidiyousn benide götürsene dedi, çok ilginç diyaloglar yaşandı :D
bidaha park ettiğim yere tabela koyucam litfen oturmayın diye :D
bizim parkettiğimiz yere parketseydin ya olm :D bi de kim dedi sana 45 dakika muhabbet et otoparkçılarla diye :D
hakan cuma caddebostan mcte görmüş olabilirmiyim arabanı?