saolun teşekkürler :D
Printable View
saolun teşekkürler :D
1700 kiloyu hafiletsem ne olur hafifletmesem ne olur diyorsun haklısıda :d
usta kıyafeti de yakışmış:D
Öncelikle belirtmek isterim, Amerikan arabalarının (motoru V8 olduğu sürece) benim için yeri çok başka, herdaim içimden birtane satın almak gelsede, yaşları ve yakıt tüketimleri bu sevgimi platonik olarak yaşamama sebep oluyor :)
Otomobilini çok beğeniyorum, güle güle kullan. Kondisyon ve performans olarak nasıl? Video vs merak ediyorum.
Maşallah...
o kıyafetle ucuza badana boyad ayaparım :D
hakkaten güzel arabalardır aslında yaşları sizi korkutmasın sadece yakıtından korkun diyebiirim :D ben bile bzaen korköuyor değilim ulan bu trafik ne zman biticek yolda kalırmıyım diye :p
güzel yorumun için çok teşekkür ederim, performansı olarak dahada iyileştirmeye çalışıyorum ama şu anda üstünde bulunan parçalarla hiçte fena değil yani beni baya bi mutlu ediyor:) kondisyonuda pek fena sayılmaz aslında fotoğraflarında bir kaç yerinde çürükler görebilirsiniz onların hepsinin başlanğıcıda aşşalık bir reklam çekimindendir. onundışınd ahiç bir problemi yok. bir tane arabam nerdeyse kamuflaj kırmızı olduğundan yani kırmızının olmayan tonu üstünde yok:) o yüzden parça boyatmayı sevmiyorum :) çürükler biraz daha ilerlesinler ondan sonra kopmple boyaya sokmayı düşünüyorum.
vidyoyuda yakın zamanda çekerim :)
hakan gel benımkını de sökk :ramo :p ama tulumsuz gel :D fantezısı olsun
uff hakan olum zaten endusturı muhendisisin gel bı tane atolye ac usta ol yaaa :D
ya yok salih yaptıklarım bişey değilki oyalanmaca işte :D ama sen getir arabanı onuda sökim :p
hakan bize usta lazım alalım seni :D
hakkaten ya alsana beni derindereye :D ama kendi tulumumu giyerim benimde prensiplerim var :cool:
olmaz ozaman. bende diyorum derinderede satılan arbalar neden hemen kaza yapıyor cenabet olum hepsi öle bir çalışma ortamımı olur
olum benım klıma cok garıp arac hararet yaptıgında ısıyı azaltıyor :D hıc cıkarasım yok anlıyacagın :D
Eline Sağlık Hakan usta :D