kac hp bu canavar sımdı :)
Printable View
kac hp bu canavar sımdı :)
ya hakkaten sormayın yıllardan beri oraya giderdik, nerdeyse arabanın olduğundan beri diyim ama işte artık ne desem boş, bayada güzel muhabbetimiz vardı güler yüzlü iyi insanlardı ama sanırım onların mantığı arabayı sadece yürütmekti, sağlıklıymış sağlıksızmış falan filan önemli değil, işimiz bir an önce bitsinde nasıl olursa bitsin düşüncesi hakimmiş. daha neler nelerle karşılaştım anlatsam şaşırırsınız ben bukadar dyim sadece :)
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :D şu anda herşey muhteşem oldu inşallah dahada güzel olucak yakın zamanda :)
Fan olayı da gidişine etki eder sanırım?
budur ya... maşallah
280 300 gıbı bırsey ozaman :)
hakkaten gidebileceğim en güzel yere gidiyorum ve okadar emnunumki anlatamam :) perşembe günü sabah 9 dan akşam 6 ya kadar usta resmen çıkmadı arabanın içinden yemek bile yemeden yaptı bitirdi yani ne desem az kalır :D
valla alın ya cidden pişman olmazsınız genelde amerikanlar çok problemlidir diye korkulur ama bakın görün yıllar yılı katillern elinde olan araba bile yıkılmadıysa ben pek bişey olucağını zannetmiyorum :D
ömer valla en az 10 hp kaybettiriyor ve devamlı su pompasıyla beraber döndüğünden onu zorluyor yani onada zararı yok değil, aslında bu fandan memnunum yani nerdeyse arabayı ısındırtmıyor bile en sıkışık trafikte bile rahatlıkla gidebilirsin ama işte kahreetsin şu beygire olan aç gözllüğüm :D
saol teşekkür ederim :D
çhok güzel gerçekten american gücü bi başka
41 kere maşallah amerikan araçlarının ayrı bir yeri var.
çok teşekkür ederim saolun :)
en sewdiğim kasa bu kasa gerçekten..
bişi sormak istiyorum parça sıkıntısı çekiomusunuz yani hala bulunabiliyomu
bide çok pahalımı parçaları??
cuma günü anadolu yakasına geçtim öğlen vakti kadıköyden sahil yolu başlangıcına kdr önümdeydi walla gıcır gıcır benim arabamdan yeni duruodu aynadan bile baktım :D
super masllh ya:D bayıldım bı sonrakı beygırler neyle gelıcek bı sonrakı asama:D