ya durun bi :D gelmeyin üstüme ben günü gelince hepinize itinayla mesaj atıcam kapaklarımı taktım bekliyorum diye :D artık basınçmı açarsınız naparsınız bilemem :p
Printable View
ya durun bi :D gelmeyin üstüme ben günü gelince hepinize itinayla mesaj atıcam kapaklarımı taktım bekliyorum diye :D artık basınçmı açarsınız naparsınız bilemem :p
harikaymış.Allah korusn
saol teşekkürler daha iyileri sizin olur inşallah
noldu ne bitti şimdi ben anlamadım 1000whp mı veriyo dynoda?!?!?! :)
Beğendim gerçekten güzelce uğraşıyorsun arabanla eline emeğine sağlık.
Yalap şap iş yapan yerlerden bende nefret ederim derdini anlıyorum çok yer değiştirdim ben ama sonunda içim rahat :D
Aslında Mekanım olsa en temizi kendim yapmak isterim benden daha iyi kimse yapamam benim isteklerimi :)
Üst kapakları gri yapmış güzel olmuş tek bir sorun ver içerdeki o yağ kaçakları onları yine kirletebilir.
Kaçaklarıda önle bence bir güzel de Muscle uygun motor içi kromajları görsek çil çil yansalar orada :)
Kazasız belasız sürüşler tuneup lar :)
ne 1000 hp si yürüsün yeter ya allahın döküntüsü :ramo
kardeşim benim kapak mapak uğraşıyon güzelde lastikçiden bi kompresör alda hayvan bi nefeslensin :hans
maşallah guzel guzel...dun gece anadolu yakası sahilde gordugum kırmızı camaro bumuydu acaba?
:D elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum hakkaten gözüm gibide bakıyorum. ama işte zamanında gittiğimiz yerlerde yüzümüze gülünüp sonradan onların amacının arabayı sadece YÜRÜTMEK olduğunu anlayınca canım sıkılmıyor değil:) ama şimdi doğru ustayı bulmanın huzurunu hiç birşeye değişmem.
yağ kaçakları aslıdna okadar fazla değil sadece tek problem breahter dan biraz yağ atıyo arabayı zorladığımda onun içinde bi oil catch tankle halledicem :) gri yaptığım kapaklarlada yine gri olan valf kapakalrımın çok güzel uyucağını düşünüyorum.
bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim :D
elimden geldiğince sonuna kadar arabayı yapmaya devam edicem.
arkadaşlar bu arabayı yattığı garaj haricinde göremessinizz :D
aslında 1/24 ölçeğinde :p
o bir efsaneee wanted böçüğüsü o reklam yüzünden hala wanted yemiyorum ne eziyet ettilerdi hayvana ya
ha hurda ha efsane 2 sininde dumanı üstünde tütüyodur:hahaha:
ya aslında öyle düşeş bi iş düşse kardeşimin makinasına v8 sc lı bi motor koysalar bi kaporta boya bide yürüyen modernizasyonu oh yemede yanında yat
lambo gecen biodizel motordan koyalım abi en iyisi hem ekonomide yapar :D kızartma yedikce yağınıda depoya dokersin miss :p