hocalar tarafından okunmuş, aksbilyası olmasada dönebilen azıcık ses yapan aks ım satılıktır. 515 tl ufak bir pazarlık payı vardır. Fren balatalarım yanında hediyedir...
:D:D:D
Printable View
hocalar tarafından okunmuş, aksbilyası olmasada dönebilen azıcık ses yapan aks ım satılıktır. 515 tl ufak bir pazarlık payı vardır. Fren balatalarım yanında hediyedir...
:D:D:D
41 kere maşallah çok güzel arabanız kazasız belasız..
saolun çok teşekkür ederim :)
Maaşallah Maaşallah Allah kaza vela vermesin..
oh be sonunda o illet sesten kurtuldun demek:D şimdi gel de gezelim adam gibi sessiz sessiz:D
ortada bilye yokki :D aslında tesbihmi yapsaydım onları ya :D
Nokta =).....
Maşallah çok marjinal bi arabanız var kız olsam kesinlikle etkilenirdim :D Hatta ilk bundan etkilenirdim :D
Tü Tü Tü Tü Maaşallah :D
söylenecek hiç birşey yok şu anda kelimeler kifayetsiz kalıyo... kazasız belasız kullan kardeş
teşekkür ederim :)
işte ben çok itici bir insan olduğum için sadece arabayabakıyorlar :D
saolun daha iyileri sizlerin olsun :D:D
çok teşekkür ederim saolun :D
ses bitti gitti böle bir güzellik varmı aşırı derecede huzurluyum mutluyum arabadan inasım gelmiyor :D:D:D
sultankızı :D sevabına bi hafta sonu versene la şunu yengeni gezdirim :D
e olurr :D:D neden olmasın ekeyle kafa kafaya takas :D ama eke hareketleri yapmak yok :D:D:D:D
deneyelim mi?:D
@Hakan abi
Sen kimi gezdircende istiyosun arabayı !? ( oooo fena sıkıştırdım köşeye ) :O :O :O :D:D:D
Ayrıca muradına erebilmene sevindim :D Takırtısız tukurtusuz sürüşler diliyorum ( :