tamamen meraktan soruyorum wanted reklamında oynayan araç mı bu acaba :)
Printable View
tamamen meraktan soruyorum wanted reklamında oynayan araç mı bu acaba :)
ya ilerde komple yaptırırsam bence şöyle bir faydası olur araba görünen açısından kusursuz olur bunlarla uğraşmasına gerek kalmaz direk soyulup süpriz olanlar yapılır hem daha kısa sürede toplanmış olur :D
benim aracım eski wanted reklamlarında oynamıştı 2004 yılında şu andaki araç bu değil :D iyikide değil nasıl kullandıkları arabaya nasıl zarar verdiklerinin haddi hesabı yok :)
en azından minibüse çarpmamışlardır:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ondan nasıl kıyıyorsunuz dicektim :D maşallah kazasız belasız tekrardan :)
ulan hayvan herif :D o minibüsü görsen sende çarpardın :D çok çarpılası duruyordu :D:D yaramada tuz bas tamammı :D neys eherşeyd ebir hayır vardır o kaz aolmasaydı ben görünen çürükelrimle bir ömür yaşardım:D
çok teşekkür ederim :D
valla eski reklamları görseniz direk sanırım bana küfür edersiniz bu yeni çekilen reklam benim reklamın yanında hiçbirşey resmen :)
ben yerinde olsam ultimatom yapar
etinin bu hareketine... arabamı bunlara verirdim:
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Ima...8CG834_250.jpg
yaralarını sarıyor demek yaralı ceylan :D
bu baya iyiydi:D ben gidip bir ülkerle iletişime geçiyim
aynen eski adı yamuk tu :D bo kaportadan sonra ismini lokal oalrak değiştirmeyi düşünüyorum
bu fotoları burayada koyiyiymde bakmak isteyenler aramasın :)
sende baslamıssın ya:D ne guzel benımde zamanım geldı gecıyo artık motor eksıklerı bıtmıyokı baslıyım arabayı bastan yapıorum bende resmen bu arada masllh kolay gelsın
yanlız şu anda wanted reklamını izledim OHA diyorum, resmen 4 teker kesmişler busefer YUHHHHHHH
el kızartmaca meeting olursa gelirim :D
o gelsin gelsin :D ben ona benim bambılbi ye yazılım yaptııcam çamaşırda yıkıycak artık :D:D