utandım lan :D
Printable View
utandım lan :D
ne zaman çıkıyo hayırlısıyla?
saırım 2 hafta 20 gün arası çıkar. yani nisan başı gibi gibi :D bugun gidip bakmayı düşünüyordum ama yağmur başladı o yüzden biraz düşünceliyim ne yapsam diye :D ama güncel fotolarla yakın zmanda yanınızda olucam :D
maşallah çok diri duruyor ne yakıyor bunlar
saolasın emre valla döküyor namussuz :D aldığın fiyata oranlı olarak okadar KM gidebiliyoruz kabataslak hesapta ama arabayı vermeden bay abi dolaştım bu aralar sanki biraz az yakmaya başladı gibi hissettim ne alakaysa.
olm bütün çürük çarıklar gidicek oyüzden biraz daha işi var. :D birazda boya işi var Fiber işi var o yüzden süre bu şeklde oluyor :D
puahahah a:D:D yok ben okadar uzun olucağını düşünmüyorum :d ama sanırım 1 ay falan kalsada pek bir laf ediceğimi sanmıyorum :D güzelcene yapılsın mis gibi çıksın başka istediğim hiç birşey yok :D
nerler boyanır ve kaç papele
özelden atsan da olur
hayırlı olsun kardesim :)
destekli at yanlız:D
ne atıcam lan aynen bire bir yazdım :D en içten dileklerimle
hakan ve göktuğ raydırsa
hakan bu haber bak tam sana göre :D
http://www.milliyet.com.tr/araciniz-...ult.htm?ver=82
hurdamı lan benim arabam :D yapılıyor mis gibi :D
bu arada dün gittim arabaya bakmaya far çerçevesini yapmaya çalışıyorlardı. sac falan değil pik oloduğu içinde bay abir zorlanıyorlardı. neyse güzel olucak gibi :D tekrar tekrar ellerine sağlık.
vee dayanamadım gittim benzin basınç saati aldım :D:D eskden aldığım bilmem kaç yüz psi olduğu için takıldığı gibi geri sökülmüştü :D bu sefer çok güzel olucak
inşallah en kısa sürede cıkar boyadan
degil altıbin 60 bin verseler verilmez amerikan hurdaya :D