Selam
Projenizi zevkle okudum baştan sona emek var. Abağırt eksozla çok güzel olur.
Saygılar
Karşı komşunun oğlu
Printable View
Selam
Projenizi zevkle okudum baştan sona emek var. Abağırt eksozla çok güzel olur.
Saygılar
Karşı komşunun oğlu
maşallah güzel camaro kazasız belasız.Merak ettim üstten mi toplancak yoksa camlar filan sökülcekmi içi sökülcekmi yaşı mağlum taban saçları cam fitillerinin altı çürümüş olabilir.
saolun teşekkür ederim. sadece görünen çürükleri ve kaza yaptığım ön taraf yapılacak, komple ne yazıkki boyatamıyorum hem biraz sabırsızım hemde şu anda ne yazıkki komple soyulup yapıcak gerekli miktardaki parayı toplayamama durumum var, baya bir süre bekleyip ondan sonra yaptırabilirdim. Şu anda yapılan işlemler bile bana yeter hani arabamla kaza yapmamış olsaydım direk kaporta için para biriktirirdim fakat şimdi önü yamuk olduğu için o benim gözüme çok batıyordu onu yaptırırkende diğer kusurlu taraflarıda yaptıyım dedim.
çürük konusund abende oralardan şüpeleniyorum araba en son 2003 yılında toplanmıştı oyüzden okadar ilerlediklerini düşünmüyorum. şu anda yapılan çürük tamirleride eskiden bir reklam çekiminde arabayı vurdukları yerlerin zamanla ilerlemesi :(
yok aslında ustam çok iyi o konuda hiç sıkıntım yok :D ha istediği parada hakkıdır çünkü adam resmen sanat yapıyor. ama işte problem bende :D
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :D
ulen pis fakir arabayı adam gibi bi toplamadın daha orasını burasını sökeyim hafiflesin derdindesin :D
Allah cezanı verecek pis fukara senin neyine camaro:D
sen gönder onu bana bak ben onu ipeklere mi sarıyorum en kral ustalara servetmi döküyorum bi kendine gelsin zavallım :D
hahaaa :D:D:D abi napalım fakirlik işte görüyosun 74 model arabaya biniyoruz paramız bukadarına yetiyor :D bizde istemezmiyiz 0 kilometre arabaya binmek :D:D:D
love iyidir :D estetik ameliyatından çıksın yavrucak sonra daha güzel love yapıcam ben onla :D
Hangi reklam yaa link piliiiz
eskilerden bir araç alıp bu işlere giresim var fena
hayırlısı:D
s2k varya işte sen yakında onu toplamaya başlarsın :D
valla benimde kaşıntım varda düzgün bi 26m arıyorum yıllardır tek kapı direksiz bulsam hemen atlayacam :D
http://www.sahibinden.com/meraklisin...m?favorite=yes
mesela şöyle bişey
bende de var 1 2 düşünce orhan baba dur bakalım valla
biraz para geçse elimize...:D
para kolayda yengeni kandırabilsem bi
eski reklamın linkini vermemm :D:D:D
oda olur :D
göktuğ bunu bekliyorum senden artık :D şöle al çıtırdan yap bişeyler :D:D
yok orhan abi bende şaka maksadıyla söledim zaten :D çoğu kişi biliyodur heralde varımı yokumu arabama verdiğimi :D ben aç dolaşırım onu aç bırakmam :D
gunluk mondeo var
da ocağıma incir ağacı dikti desem yeridir
ortlaması 14.3:D
oha lan nerdeyse benle aynı yakıyor :D sabit hızda açık yolda tabi :D