hako turuncu tabelalı yer bnm kaportacı :)
Printable View
hako turuncu tabelalı yer bnm kaportacı :)
şimdi normal kafayla tekrar yazıyım :D abi cidden çok uğraştılar. saolsunlar eski çıkan folyo resmen çikletten çıkan yapıştma gibi bişeydi.
ahahah saolasınn korayy valla benimde çok içime sindi deminde gittim açtım arabanın üstünü bakım baya güzel :D
barış çok saol bir gün canlı canlı görmeniz lazım
evet işte ortalama aolayını neye göre yapalım diye konuştum ızgaralardan baz aldık ince seritlerde oralara denk getirdik :D
oğuz çok saol :D
aman reklamlar benden uzak olsun :D ahauauhauha
:D bizimkininde gözü kalmıştır kaporta boyada :D
ne zaman ön kaldıracak bu araba :D
güzel olmuş, harbiden ne zmn wheelie yapıcak :D
Maşallah..
masallah ..
abi maşallah çok güzel ince kuşaklarda ayrı fantezi olmuş :D
plakalara bir el atsan diyorum baya eski kalmışlar :D
ya ben bir efendi gibi dolaşıyım ön kaldırmam kalsın :D mutluyum şu anda böyle :D
teşekkür ederim. saolun :)
saolun :)
ferit valla çöpümü bile atamıyorum ben normalde oyüzden kıyamıyorum :D ama inşallah en yakın zamanda app yaptırıcam 2 tane :D çook teşekkür ederim saol ferit :D
Maşallah plakalar tek ters noktaymış onlarda zaten değişecekmiş :)
Maşallah incik incik insanın baktıkça bakası geliyo geliyo makinaya
sultan süper olmuş yeni haliyle.... önümüzdeki h.sonu hazır oluyorum etrafında dönmeye :D
maşallah hakan çok iyi olmuş
maşallah çok güzel.kazasız belasız
maşallh fena duruyor...
Ooo bro maşallah ben çok almışlar diyodumda ince işçilik varmış hakkaten eskisinden kat kat iyi olmuş onlar artık çatlayıp solmuştu çok güzel iş yapmışsın valla canım benim özledim görüşemedikte ogün
Masallah kardesim güzel olmus :D
Hani geliyodun yukarıya?
Balta kafa istiyoruz + app plaka.
teşekkür ederim :)
işte bunu istiyorum :D:D
işte en yakın zmanda appa yapmayı düşünüyorum ne zaman olursa :D
burak çook saol :D
teşekkür ederim :)
saolun :)
cem valla çok içime sindi baya güzeldu bencede, devamlı eski fotolara dönüp dönüp bakıyorum bu hali çok içime sindi :D olum en yakın zmanda görüşelim
yavuz vallahi yukarı gelicektim ama işim 5 te bitti sonrada acil olarak kız arakadaşımı almam lazımdı, oyüzden yanınıza uğrayamadım kusura bakmayın ya :( ama bunu telafi edicem :D