ahhaha a:D geç oldu ama :D ne yapalım biraz oburuz :o
Printable View
ahhaha a:D geç oldu ama :D ne yapalım biraz oburuz :o
Taktın mı sibop kapaklarını?
off takmammı süper oldular ve kaybolmamaları için okadar sıktımki onları sanırım hava basıcağım zman ben bile açamıycam artık bir fotoğraf çektirmem lazım :D az buz eksikleri kaldı arabanın
maaşallah kazasız belasız güneşli bulutsuz yağmursuz günler dilerim.özenle bakılmış
çok seviyeli bir forumunuz var ayrıca çok kibarsınız telefonumu pm den yolluyorum hoşuma kaçtınız.
dikkat et başka yerlerine kaçmasın
sana seviorum :D
ahahhaahha :D ulan modsun diye offlinemı gözükmek zorundasın :d nerde hangi konuyu okuyosun izliyosun görmek istiyorum :D böyle kendimi güvende hissetmyorum :D
şu an arkandayım :D
olm yapma korkuyorum :D tikim var biliyorsun sen post atınca bende atıyorum yapma
http://img204.imageshack.us/img204/9...6665615235.jpg
yavrumu özledim ya, en yakın zamanda yapılan değişiklikler ile fotoğraflarını ekliycem.
maşallah güzel araç, acıbadem ve doğuşta görüyodum bunu sanırım o mudur ?
saolun teşekkür ederim. ama sanırım o gürdüğünüz araç ben değilim
hafta sonu hava güzel olsunda başka birşey istemiyorum çileden çıktım artık yeter bugun eve gidincede bir tur atarım. arabam var mı yok mu artık hakkaten unuttum :D
...güzel kızların meraklı çekici bakışları.Böyle özel bir araca sahip olduğunuz için çok şanslısınız,takdiri hakediyorsunuz.Hani hep şikayet ederek derler ya '' -Arabam hiç kullanmasam bile durduğu yerde masraf çıkarıyor diye '' bu cümlenin tam olarak karşılığıdır bu tip klasikler :) öyle bir an gelirki bezdirir isyan ettirir ama öyle hislidir ki 15 dakikalık bir çarşı gezisinde gönlünüzü hemen alır :)Binmek,toplamak türkiye şartlarında düşünüldüğünden tahmin edildiğinden kat kat zor zoru başarıyorsunuz.Çok şey söylemek geliyor içimden muhteşem gözüküyor efsane tadını çıkarın.
maşallah ok gıbı duruyor
hakanım parlatmışsın yine yavruyu:D
abi askerdeyken bana emanet edebilirsin :D